Horoskopski znaci koji se nikad neće složiti kao braća i sestre: Nepomirljive osobine koje dovode do sukoba

26.09.2021

17:00

0

Prema mišljenju astrologa, neke horoskopske kombinacije su unapred predodređene za lošu komunikaciju u rodbinskim vezama

Horoskopski znaci koji se nikad neće složiti kao braća i sestre: Nepomirljive osobine koje dovode do sukoba
Copyright Pixabay

Astrolozi kažu da će biti "rat" u kući ako su braća i sestre rođeni u ovom horoskopskim znakovima:

Ovan i Bik 

Dva najtvrdoglavija znaka su stalno u sukobu i nijedna strana nikada neće priznati da je pogrešila. Ovan se stalno bori jer misli da je uvek u pravu a Bik nikada neće da popusti. Kada bi samo malo uspeli da ukrote tvrdoglavost, mnogo bolje bi se slagali.

Blizanci i Devica 

Ovo su dva totalno različita znaka. Blizanac je previše bezbrižan i haotičan znak za jednu Devicu koja voli red i pravila. Oni se ne mrze ali teško da išta mogu zajedno da rade. Devica ne razume zašto Blizanac ništa ne shvata ozbiljno, dok on njoj najviše zamera što nije opuštenija i zabavnija.

Rak i Vodolija

Oni su toliko različiti da teško mogu uspostaviti dobar, blizak odnos. Rak se vodi emocijama, a Vodolija logikom. Koliko god se budu trudili, te će razlike biti primetne i uvek će praviti nesklad.

Rak je emotivan i stalno govori o osećanjima i ne stidi se da ih pokaže. Vodolija sve drži u sebi i misli da je Rak previše osetljiv, pa i naporan. Rak nema poverenja u svog brata Vodoliju jer nikada ne zna kakva su njegova prava osećanja.

Pixabay
 

Lav i Škorpija 

Škorpija i Lav mogu imati slične interese i odlično se zabavljati kao prijatelji ili u romantičnim odnosima, ali kao braća i sestre nisu baš pogodna kombinacija jer su previše slični. Oba znaka imaju velike i moćne osobine, kao i snažnu energiju koju teško obuzdavaju kad su zajedno. Kao deca se često tuku i svađaju bez razloga a zapravo svako od njih želi da bude glavni i drži konce u svojim rukama. U toj bori Škorpija se služi manipulacijom a Lav agresivnim pristupom.

Vaga i Jarac 

Vaga je uvek za kompromis jer želi sa svima da bude u korektnim odnosima, bez trzavica. S druge strane, Jarac radi šta hoće i kad god hoće a tuđe mišljenje ih ne zanima. Upravo ta nemogućnost kompromisa, Vage izluđuje a odnos sa Jarcem čini katastrofalnim. Između ova dva znaka postoji vrlo malo komunikacije jer nijednom nije dovoljno stalo da sasluša svog brata ili sestru. Vaga je previše slaba za Jarca, a Jarac je previše tvrdoglav za Vagu, što znači da svaki put kad stupe u interakciju, netko bude nesrećan.

Pixabay
 

 

Strelac i Ribe 

Ova dva znaka nemaju poverenje jedno u drugo i to je osnova njihovog neslaganja. Ribama je potrebna duboka povezanost kako bi se osećale bliske s nekim, dok Strelac ne stvara emocionalne veze sve dok nije siguran da mu je neko važan. Oba znaka su inteligentna i dubokoumna na neke svoje načine, ali su previše različiti da bi se međusobno povezali.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike