Oni su uvek u lovu! Horoskop otkriva najveće ženskaroše

22.09.2021

17:00 >> 17:38

0

Jedan znak je ispred svih

Oni su uvek u lovu! Horoskop otkriva najveće ženskaroše
Copyright Profimedia

Na karakter muškarca utiče horoskopski znak u kojem je rođen, a astrolozi tvrde da se u ovim znakovima rađaju najveći ženskaroši.

Muškarac-Blizanac stalno traži uzbuđenje i akciju, njegovim venama teče adrenalin umesto krvi. On je kao leptirić koji leti sa cveta na cvet jer je stalno u potrazi za nečim novi. On je na neki način infaltilan, dečak koji stalno traži pažnju. Često ga zbog toga privlače starije žene koje su mu više majke nego partnerke. Blizanci su impulsivnii često reaguje na prvu.

Pročitajte još:

Muškarci-Škorpije su veoma strastveni i stalno su u potrazi za uzbuđenjem. Nesigurnim i emotivnim osobama koje veruju u „vernost do kraja života“ bi najbolje bilo da im se ne približavaju. Ako izgube interesovanje za partnerku, ako ih ona više ne uzbuđuje, Škorpije će vrlo lako odlepršati ka nekoj drugoj.

Profimedia

Muškarac-Lav je strastven, voli izazove i uvek mora dobiti ono što poželi i što privuče njegovu pažnju. Naročito ga uzbuđuju žene koje deluju „nedostižno“. To kod njih samo budu još veću želju da ih osvoji. Uz to, Lav je osetljiv na sve one koji mu se dive i laskaju.

Muškarac – Strelac, još jedan zvezdani znak koji nije mnogo pouzdan. Jedan od ključnih razloga zbog kojih bi Strelac vara je osećaj dosade. U pitanju su ljudi koji ma je za ostanak u vezi potreban izazov. Teško da će njegovu pažnju dobiti neko ko nije uzbudljiv i misteriozan.

Profimedia

Pročitajte još:

Muškarac – Vodolija može biti teško razumljiv za većinu ljudi, ali i dalje su jedan od najnevernijih znakova. Uz svu odlučnost i neretko u njihovom životu dolazi do bežanja od monotonih situacija. Prirodno koketni, mogu se upustiti u takozvano „bezopasno flertovanje“ iako su u vezi. Bilo bi protivno njihovoj ličnosti da kažu ne novom iskustvu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike