Oni se ne rastaju! Koji horoskopski znaci najduže traju u ljubavi?

14.09.2021

18:00 >> 13:17

0

Autor: A.G.

Jedan znak je verniji od svih

Oni se ne rastaju! Koji horoskopski znaci najduže traju u ljubavi?
Profimedia

Trik u dugotrajnoj vezi može delimično zapravo ležati u zvezdama

To su znakovi čiji se životi prirodno mešaju, a osobine ličnosti, vrednosti i želje potpuno uklapaju.

Ovan odlazi čim nestane strasti

Pripadnici ovog znaka obično se zaljubljuju brzo. Veza sa njima je dinamična i strastvena. Ali u ljubavi su često nepromišljeni pa su svađe sa njima česte pa se začarani krug svađanja i mirenja može protezati poprilično dugo. Kada nestane strasti izlaze iz odnosa i traže nekog novog. Mogu se skratiti samo uz nekoga ko im predstavlja neprestan izazov.

Pročitajte još:

Bik ne voli da ostavlja

Za pripadnike ovog znaka slobodno se može reći da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakoga, već za onoga koga puste blizu sebi i sa kim nameravaju da čuvaju do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je seks, pa ako on ne funkcioniše, biće skloni prevari.

Profimedia

Blizanac ne ostavlja, ali drugoj strani daje razloge za to

Pripadnici ovog znaka u suštini su vrlo odani i ne vole da ostavljaju, ali svog partnera mogu testirati do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem s drugima, ali na taj način i dati povod partneru da ih ostavi.

Rak je najsrećniji u čvrstoj vezi sa jednim partnerom

Pripadnici ovog znaka ne vole sumnjičavost, nesigurnost i neizvesnost u ljubavi. Skloni su dugim vezama, a neretko se skrase i s prvom pravom ljubavi. Znaju biti poprilično zahtevni, ljubomorni i nesigurni, zbog čega mogu i odgurnuti partnera od sebe. U braku su po pravilu verni.

Profimedia

Lavu veze obično traju od godinu do dve

Pripadnici ovog znaka obično su oprezni kada ulaze u vezu pa se ne zaljubljuju odmah. Ipak, nakon što su sigurni da su osvojili objekat svoje požude, u odnosu su vrlo strastveni i predaju se potpuno. Ali u njihovoj prirodi je da im sve brzo dosadi, pa njihove veze traju obično od godinu do dve.

Devica ceni sigurnost u dugim vezama

Pripadnici ovog tvrdoglavog znaka u ljubavnim odnosima najviše uživaju u fazi osvajanja. Odani su i verni, a u prevare se najčešće ne upuštaju. Skrasiće se u onom odnosu koji im pruža emotivnu i materijalnu sigurnost, ali i poštovanje.

Vagama se duge veze temelje na prijateljstvu

Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Ipak, i u takvim odnosima imaju dobre i loše faze, koje ponekad mogu ugroziti opstanak veze. Skrasiće se ako ih partner u potpunosti zadovoljava i podržava u životu.

Pixabay

Škorpija je jedan od najodanijih znakova

Uprkos tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova horoskopa. Budući da su vrlo harizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavaju se sa jako puno izazova i ljubomore.

Strelac dugo promišlja prije nego se veže

Pripadnike ovog znaka opisuje neodlučnost u emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne izbore. Teško se vezuju i u ljubavnim odnosima su nestalni, a skrasiće se sa partnerom koji im je pre svega prijatelj. Skloni su prevarama, ali ako do toga dođe, dobro će ih sakriti.

Pexels

Jarac očekuje apsolutnu vernost

Pripadnici ovog znaka vrlo su tradicionalni i teško se vezuju za nekoga, ali kada to učine znači da misle kako bi to moglo biti za ceo život. Od svog partnera očekuju potpunu vernost, a prevaru će doživeti kao izdaju.

Vodoliji treba stalan izazov

Pripadnici ovog znaka po svojoj su prirodi poprilično nemirni te teško ostaju s ljudima koji im nisu dovoljno zanimljivi ili na bilo koji način za njih ne predstavljaju izazov. Raznolikost je za njih omiljeni začin života, pa obično imaju dosta partnera u životu. Skrasit će se s partnerom s kojim im nikad nije dosadno.

Pročitajte još:

Ribe su najverniji znak u horoskopu

Za pripadnike ovog znaka može se reći da su oličenje vernosti i odanosti te bi, da mogu, rado bili sa jednim partnerom ceo život. U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle držati u sebi, piše 24sata.hr.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi