Najstrastvenije horoskopske kombinacije: Parovi čije su veze pune izazova

03.09.2021

17:00 >> 17:06

0

Suprotnosti se privlače a to dokazuju i veze ovih znakova

Najstrastvenije horoskopske kombinacije: Parovi čije su veze pune izazova
Copyright Pixabay

Astrologija potvrđuje da se suprotnosti privlače. Veze tri para horoskopskih znakova odlikuje velika strast a njihov međusobni odnos pune je izazova.

Pročitajte i ovo:

Ovan i Vaga

Već pri prvom susretu ova dva znaka osete jaku hemiju i neobično snažnu privlačnost, iako Ovnove odlikuje sirova energija dok su Vage prefinjene i šarmantne.

To su obično veze pune rizika i izazova, ali kojima je teško odoleti. Vaga će pokušati da upristoji Ovna, dok će njemu na nerve ići uštogljenost i život po pravilima.

Kako bi veza uspela, potrebni su zajednički projekti ili aktivnosti, jer će im biti jasno da zajedno odlično funkcionišu.

Pixabay

Bik i Škorpija

Ovo je kombinacija u kojoj sve gori od strasti. Jedino pred Škorpijama se Bik otvara i prati njenu strast za životom i opušten način života. Međutim, sukobi ova da znaka su neizbežni.

Biku će brzo dosaditi da prati brzi Škorpijin tempo, dok će njoj smetati što joj je partner suviše opušten i pasivan. Jedino što može da pomogne u ovakvoj vezi je druženje sa zajedničkim prijateljima gde će se oba znaka prilagoditi okolnostima.

Pixabay

Blizanac i Strelac

Oni se ne privlače samo fizički već i duhovno. Jedno drugo fasciniraju znatiželjom i filozofskim stavovima. Blizanac i Strelac su u stanju da provedu sate i sate u razgovoru o svakakvim temama.

Ali Blizanca vrlo brzo počinje da nervira “sveznajući karakter” Strelca, dok će Strelcu najviše zasmetati što Blizanac vodi neobavezne razgovore i što voli da tračari.

Pročitajte i ovo:

Ali sve to mogu da prevaziđu ukoliko svoju energiju usmere na prirodu, izlete i osvajanje planinskih vrhova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike