Horoskop određuje da li ste umetnička duša ili ne

04.09.2021

14:30 >> 10:57

0

Jedan znak ima urođene umetničke sposobnosti ali se retko odlučuje da ih sledi

Horoskop određuje da li ste umetnička duša ili ne
Profimedia

Umetničku sposobnost ili imate ili nemate. Možete raditi čitav život na tome, naučićete neke tehnike ali ipak kreativnost uvek počinje sa nekim prirodnim, urođenim talentom. Da li ste umetnička duša ili ne, reći će vam i zvezde i njihov položaj u trenutku vašeg rođenja.

Ovnovi više vole fizičku aktivnost od kreativnosti. Oni su strastveni i lako se oduševljavaju ali umetnost nije za njih. Oni su više za aktivnosti koje traže brzinu, takmičenje i organizaciju.

Pročitajte još:

Vage su nežne i mirne ali su više društveno nastrojene nego umetnički. One vole umetnost ali da je posmatraju i uživaju u njoj sa strane.

Jarac se isuviše vodi realnošću nego kreativnošću. On se drži proverenih metoda što mu ne dozvoljava da zaroni u maštu.

Profimedia

Device sve zasnivaju na analitičkom pristupu, praktičnosti i realizmu. One imaju dobar osećaj za komunikaciju i znaju sa rečima ali to nije dovoljno da bi se bavile umetnošću.

Vodolije su ekscentrične i izuzetno originalne i to jesu osobine kreativnim i umetničkih ljudi. Ono što nedostaje Vodolijama je to što ne znaju da unesu osećanja u svoja dela. One se više drže intelektualne zone.

Strelac ima urođene umetničke sposobnosti ali se retko odlučuje da ih sledi. On više voli da svoju radoznalost usmeri na putovanja, posmatranje sveta i upijanje umetnosti nego što će sam da stvara.

Profimedia

Bikovi žele da budu okruženi ljubavlju i lepotom a ako to ne mogu da pronađu u neposrednoj sferi, oni su spremni da naprave svoj svet. Ovim znakom vlada Venere što objašnjava njihovu kreativnu prirodu. Ono što ometa njihovu umetničku stranu je preterana tvrdoglavost i praktičnost.

Škorpija živi da bi izrazila svoju emotivnu stranu i odlično je ako uspe da svoja burna osećanja usmeri ka umetničkom radu. Škorpije su veoma posvećene osobe koje ne odustaju dok ne ostvare ono što su zamislile.

Blizanac je radoznao i ima otvoren um što mu omogućava da lako pređe u kreativnu zonu. Vešti su u rečima i izražavanju onoga što su doživeli. Njima umetnost baš leži.

Profimedia

Topla i strasna priroda Lava vodi ga ka umetnosti. On je stalno u potrazi za boljom verzije sebe i voli da na kreativan način izrazi svoje emocije. Lav se nalazi na trećem mestu najkreativnijih horoskopskih znakova.

Pročitajte još:

Rak se nalazi na drugom mestu a za to najviše zaslužna njegova mašta. Rak sanja nove ideje i uporan je da ih sprovede. Svoju inovativnost uvek kombinuje sa emotivnom prirodom što dovodi do umetničkih dela vrednih divljenja.

Ribe su znak koji je najviše naklonjen umetnosti i kreativnosti. Ovim znakom vlada Neptun, tako da imaju jedinstvenu vezu sa muzikom ali njihov nežni i intuitivni duh im daje posebnu sposobnost u svim kreativnim oblastima i stvaranja vrhunskih umetničkih dela.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi