Čuvajte ih se, znaju biti nezgodni: Najsujetniji horoskopski znaci

09.09.2021

17:00 >> 17:05

0

Za njih je potpuno normalno da budu u centru pažnje, a vlastitu taštinu doživljavaju kao vrlinu

Čuvajte ih se, znaju biti nezgodni: Najsujetniji horoskopski znaci
Copyright Profimedia

Za svaku dobru osobinu koju svako od nas poseduje, postoji jedna negativna ili možda manje poželjna ljudska osobina.

Ovog puta predstavljamo horoskopske znake koji najviše vole sami sebe.

Vaga

Apsolutni pobednik u kategoriji „najsujetniji horoskopski znak“ su Vage. Njima je veoma bitna lepota i za prijatelje i partnere uvek biraju pre privlačne osobe nego nekoga punog moralnih i umnih vrlina.

Pročitajte još:

Pred ogledalom provode više vremena nego što drugi znaci mogu da zamisle. Pomno osmišljavaju čak i ležerna izdanja. Jako im je stalo do tuđeg mišljenja i odobravanja, uključujući komentare na društvenim mrežama, na kojima rado objavljuju selfije. Ako i slikaju prirodne lepote ili kulturne znamenitosti, one su tek pozadina za nasmešenu i doteranu Vagu u prvom planu. Prve su kad treba ukazati na tuđe modne gafove, a istovremeno su veoma osetljive na negativbne komentare o svom izgledu ili izgledu njihovog doma.

Zaboleće ih kritika ili ironija i nateraće ih na osvetu, koja srećom nije škorpionskog tipa, nego se sastoji od protvkritike, tračarenja i širenja glasina.

Profimedia

Bik

Drugi znak kojim vlada Venera voli da bude zavodljiv i da osvaja pažnju svojim likom ili imovinom. Osim vizualnog dojma, važna mu je materijalna vrednost pa nije nimalo imun na statusne simbole i razmetanje njima. Tako će mu, osim zajedljivih primedbi upućenih na račun izgleda, taštinu povrediti one o autu, smartfonu, odelu, nakitu ili kulinarskim veštinama. Ozbiljna su konkurencija Vagi po količini objavljenih fotografija sebe ili stvarčica koje ih okružuju, piše zvezdologija.com.

Pixabay

Pročitajte još:

Lav

Za njih je potpuno normalno da budu u centru pažnje, a vlastitu taštinu doživljavaju kao vrlinu. Ni ne pokušavaju da sakriju tu svoju osobinu, već se njome ponose. Ne vidi nijedan razlog zbog čega ne bi bilo tako, a možda mu upravo zato ona stoji bolje nego ijednom drugom znaku. Ko uskrati Lavu pohvale na račun njegovog fizičkog izgleda, outfita, statusnih simbola ili partnera, ne može računati na dobar odnos s njim. A ko ga uvredi, trebalo bi da se čuva jer je na taj način stekao nezgodnog neprijatelja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike