Čuvajte se ako vam je svekrva rođena u ovom znaku

10.09.2021

17:00 >> 17:03

0

Iza nežne majke često se krije se najstrašnija svekrva

Čuvajte se ako vam je svekrva rođena u ovom znaku
Copyright Profimedia

Svekrva je uvek vruća tema.

Suočavanje sa njom nije uvek lako, koliko zbog razlika u godinama ili karakteru, toliko možda i zbog problema u nekompatibilnosti horoskopskih znakova koja bi mogla dodatno otežati stvari.

Da li ste ikada pomislili da karakter vaše svekrve zavisi upravo od njenog horoskopa?

Saznajte da li se vaša svekrva nalazi na ovoj listi.

Bik

Svekrva u znaku Bika zna da bude perfidna i slatko plete mrežu oko vas iz koje ćete se teško izvući. I sve će vam to raditi iza leđa. Iz njenih usta nećete čuti nijednu lošu reč ali će vam bez problema dati savet o hrani, oblačenju, novcu, čuvanju i vaspitanju dece. I to sve “dobronamerno”.  Veoma je tvrdoglava i ne očekujte od nje da popusti. Toga kod nje nema.

Profimedia

Pročitajte još:

Rak

Iza nežne majke Raka, krije se najstrašnija svekrva u horoskopu. Nemojte joj se zamerati jer sa njom nema šale. Ne dirajte u njenog sina jer će učiniti sve kako bi njeno čedo bilo spokojno. I ako nećete, bićete primorani da igrate po njenim pravilima. Jedini način da je malo umilostivite je da joj laskate i da prividno igrate po njenim pravilima. Kad budete stekli njeno poverenje, više nikada nećete imati problema.

Profimedia

Pročitajte još:

Ribe

U pravoj nevolji ćete biti ako vam je svekrva rođena u znaku Ribe. Njen sin će očekivati da ga stalno mazite i tetošite jer je on tako navikao kod svoje mame. Još ako budete živeli sa njom, vrlo brzo ćete steći sve njene osobine i manire. Sve će biti u redu dok je njen sin na prvom mestu i dok mu se ispunjavaju sve želje i zato će budno pratiti svaki vaš korak. Prema osobinama, svekrva u znaku Ribe je najgora svekrva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike