Ljubavne strelice će do kraja godine pogoditi četiri horoskopska znaka

12.09.2021

11:00 >> 11:38

0

Zvezde su im naklonjene i potrebno je samo da se opuste i prepuste novim prilikama

Ljubavne strelice će do kraja godine pogoditi četiri horoskopska znaka
Copyright Pixabay

Astrolozi tvrde da će jesen i zima biti u atmosferi ljubavi i romantike, a četiri horoskopska znaka mogu očekivati da ih se zaljube do kraja godine.

Pročitajte i ovo:

Lavove očekuje izuzetno zanimljiv period u ljubavi, bez obzira traže li svoju srodnu dušu ili su je već pronašli. Ovo je bila burna godina za ovaj horoskopski znak i u velikom stilu će je i ispratiti.

Lavovska kreativnost će privući nove simpatije među kojima će biti i jedna osoba koja će im se dopasti, pa je romantična veza na pomolu. Oni koji imaju partnera osetići novi nalet ljubavi i strasti.

Pixabay

Device će do kraja godine uživati u romantičnim i divnim momentima sa svojom voljenom osobom. U narednih nekoliko meseci će čak i stare emotivne rane zaceliti a Device će dobiti nova krila i činiće im se da će moći da polete od sreće i neizmerne ljubavi.

Bez obzira da li su u vezi ili ne, pred Devicama se otvara romantičan put i sve će dobiti dublji smisao što će promeniti život na bolje. I savet za sve Device koje su same: opustite se, zaboravite na negativne emocije i prihvatite nova poznanstva.

Pexels

Škorpije pre Nove godine očekuje niz zanimljivih događaja i romantičnih iznenađenja. Zbog iskrenosti i otvorenih razgovora, Škorpije će biti u prilici da reše mnoge izazove sa partnerom sa kojim će Škorpije najzad biti usklađene.

Slobodnim Škorpijama sledi poznanstvo koje će tokom zimskih meseci postati ozbiljna veza.

Pročitajte i ovo:

Strelčeve takođe očekuje sreća ali samo ako se ne budu osvrtali na prošlost. Zvezde su im naklonjene pa će ili upoznati osobu koja će ih privući ili će postojeće veza postatit dublja i ozbiljnija. Strelčevi samo treba da budu kreativni i da se prepuste prilikama koje ih čekaju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike