Rak bi uživao u Maroku, a Strelac u Meksiku

21.01.2021

13:30 >> 10:32

0

Gde i kako horoskopski znaci vole da putuju

Rak bi uživao u Maroku, a Strelac u Meksiku
Copyright Pixabay

Ovan je istraživač i obožava putovanja. Komfor mu nije bitan i zbog dobre destinacije će putovati autobusom, klackati se vozom i spavati na aerodromu. Idealna zemlja za njih je Tajland.

Bikovi će radije sve peške obići nego što će koristiti neko prevozno sredstvo. Kako su vrlo štedljivi, po Internetu traže najpovoljnije kombinacije smeštaja i letova. Za njih je idealan odmor u Brazilu.

Blizanci vole da putuju u grupi – što više to bolje. Vole da istražuju nova mesta ali vole i komfor pa uvek biraju dobar smeštaj. Hosteli i jeftini apartmani ne dolaze u obzir. Pre puta obavezno sve istraže o zemlji u koju putuju. Za njih su najlepša putovanja po Italiji.

Pixabay

Na novim mestima Rak se teško snalazi i njemu su potrebne mape i vodič. Loš je u orjentaciji ali dobro pamti mesta na kojima je hrana i usluga bila izvrsna. Najviše bi uživao u Maroku.

Lav je odličan saputnik koji voli muzičke festivala i egzotične zemlje. Sa njim vam nikad neće biti dosadno i svako putovanje će biti veselo i zabavno. Za Lava je idealna zemlja Španija.

Devica nije prosečan turista, one ne vole da posećuju znamenitosti već traže aktivan odmor kako bi uživali u ronjenju, raftingu, planinarenju. Zemlja u kojoj bi uživale na odmoru su Filipini.

Pixabay

Vage uživaju u svakom trenutku putovanja. Opuštene su, vole da šetaju ulicama grada i posećuju galerije, muzej, pozorišta i umetničke događaje. Ne vole gužvu, naročito ne na plažama. Veoma bi uživale ukoliko bi posetile Veliku Britaniju.

Škorpije su rođene strastvene i nervira ih kašnjenje letova ili ukoliko ne dobiju ono šta su uplatile. Sa sobom uvek nose sve potrebne rekvizite a zemlja koju bi trebalo da istraže je Nemačka.

Strelac obožava putovanja a zemlju u kojoj boravi najviše istražuje preko hrane i ljudi. Zato bi se dobro snašli u Meksiku.

Pixabay

Jarac je veoma odlučan i hrabar pa čim neko putovanje zamisli, on ga i ostvari. Vrlo je radoznao i voli da istražuje sam, bez ičije pomoći. Veoma bi mu se dopala Francuska.

Vodolija voli da putuje ali nije od onih koji se dugo zadržavaju u istoj zemlji. On više voli da poseti što više različitih destinacija jer mu sve brzo dosadi, mada bi uživao u Singapuru.

Ribe na putovanja ne idu bez fotoaparata jer  žele da zabeleže sve što su videle i to podele sa drugima na društvenim mrežama. Kako su umetničke duše, oni u svemu vide nešto lepo i posebno. Bili bi opčinjeni ukoliko bi posetili Japan.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike