Najgori astrološki parovi: Ne zadirite Biku u mir i Strelcu u slobodu

14.02.2021

15:00 >> 22:06

0

Autor: A.G.

Da li ste ikada bili u vezi u kojoj, bez obzira šta ste radili, jednostavno nije išlo?

Najgori astrološki parovi: Ne zadirite Biku u mir i Strelcu u slobodu
Copyright Profimedia

Dok neki horoskopski parovi dobro funkcionišu zbog svojih razlika, drugi su dobri zajedno zbog svojih sličnosti. Moglo bi biti od pomoći ako bismo znali šta nekoga čini dobrim ili lošim za vas. Imajući to na umu, navodimo neke od najgorih astroloških kombinacija.

Ovan i Bik

Ovnovi su izuzetno svojeglavi, a Bikovi tvrdoglavi, pa kada dođe do polemike niko neće da popusti. Bik želi da zna svaki korak svog emotivnog partnera i to je ono što Ovnove veoma nervira. Kada postane jasno da je vezi došao kraj, Ovan će želeti da se iskrade, ali Bik će tražiti objašnjenje i nakon objašnjenja.

Bik i Strelac

Postoje trenuci kada Bik uživa u tihoj večeri kod kuće, ali Strelac uvek želi da izađe i radi nešto zabavno. Strelci vole umne igre koje su zabavne, što nije omiljena zabava osoba rođenih u znaku Bika. Na veze ne gledaju istim očima, te je upravo to najčešći kamen spoticanja ovoj kombinaciji znakova.

Pixabay

Pročitajte još:

Blizanci i Ribe

Ribe i Blizanci različito gledaju i doživljavaju emocije. Dok ribe polažu mnogo na osećanja druge strane, Blizanci ne obraćaju mnogo pažnje na te aspekte u vezi. Ako se ova dva horoskopska znaka spoje, jedan će na kraju biti povređen.

Rak i Strelac

Za razliku od emocionalnih čula Raka i njegove manipulativne prirode, Strelci su avanturisti i vrlo su nezavisni. Rak bi na kraju mogao postati krajnje zavisan od svog partnera, što će Strelca oterati.

Pixabay

Pročitajte još:

Lav i Škorpija

Lav i Škorpija su slični po prirodi i verovatno se zato i sukobljavaju. Pored toga što je izuzetno dominantan i samopouzdan, Lav retko pristaje na partnera sličnih osobina.

Jarac i Strelac

Jarčevi su odlučni i vredni. Oni su predani profesionalci i vredno rade na putu do cilja koji su sebi postavili. Za razliku od njih, Strelčevi samo žele da uživaju u životu idobroj zabavi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike