Ljubavni horoskop za usamljene

24.02.2021

10:00 >> 21:17

0

Ljubav – ako je potražite možda je i otkrijete

Ljubavni horoskop za usamljene
Copyright Pixabay

Ako ste slobodni i želite da znate da li će vam zvezde u ovoj godini biti naklonjene i u život vam uneti zrno ljubavi, ovo su astrološka predviđanja za vas.

Ovan

Spremni ste za nova poznanstva, posebno tokom prvih meseci 2021. godine. U maju će vam se možda desiti potpuno neočekivan sastanak sa nekim zbog koga ćete osećati lepršavost u stomaku. Savet je, ne žurite, već pažljivo analizirajte sve aspekte odnosa, jer ćete se možda razočarati.

Bik

Verovatno ćete u leto 2021. osetiti ljubavna uzbuđenja, ali od vas zavisi kako ćete se snaći u ovoj prilici. Budite spremni na komprosmise, ako želite skladnu vezu. U decembru ćete možda upoznati posebnu osobu.

Blizanci

Želite vezu, ali ništa ne radite po tom pitanju. Niste odlučni u vezi sa novim partnerom i bojite se da se upustite u vezu koja ne funkcioniše. Vaša nesigurnost ne ostavlja veliku nadu za ljubavnu priču ovog leta, ali možda ćete ipak biti iznenađeni sredinom jula.

Pixabay

Pročitajte još:

Rak

Iako ste okruženi ljudima koji vam daju signale da su zaljubljeni u vas, još uvek se ne osećate spremno za novu ljubav. Imate velika očekivanja od drugih, ali možda treba da razmislite da li vam je takav stav od pomoći kada je ljubav u pitanju. Kraj proleća doneće vam nekog novog u život. Pružite mu priliku.

Lav

Ovo leto će biti kao stvoreno za kratkotrajne veze. Ali, čini se da vam to i neće tako teško pasti, jer ste u fazi eksperimentisanja, pre nego za upuštanje u dugotrajnu vezu.

Devica

Neke stvari iz prošlosti ne daju vam mira. Krajem avgusta možda ćete sresti nekoga s kim ćete otkriti mnogo zajedničkih stvari, ali sami ste krojač svoje sudbine i svoje budućnosti, posebno kada je ljubav u pitanju.

Pixabay

Pročitajte još:

Vaga

Izgleda da je baš ovaj period godine dobar za vaš ljubavni život. Otkrivate da se neko iz vaše blizine zaljubio u vas, ali i ozbiljno razmišljate o tome u kom pravcu bi taj odnos mogao krenuti.

Škorpija

Kraj marta donosi važnu promenu u ljubavnom životu slobodnih Škorpiona. Zaljubićete se u nekoga ko vam se čini savršenim. Budite oprezni, jer stvari možda neće uvek biti onakve kako izgledaju.

Strelac

Za samca Strelca vesti su sasvim dobre. Neko ko vam se već neko vreme sviđa počeće da šalje signale da je zaljubljen u vas i da želi da vam bude više od prijatelja.

Pixabay

Jarac

Gajite nedefinisana ponašanje prema ljudima koji pokazuju da su zainteresovani za vas i to je najverovatniji razlog zašto nisu spremni da vam se približe. Kraj decembra vam može doneti razočaranje. Ne očajavajte! Prava ljubav će se pojaviti u vašem životu, ali morate biti pažljivi u odnosu sa ljudima.

Vodolija

Imate utisak da vas niko ne želi i da ćete dugo biti sami. Promenite stav i možda promenite i ljubavne aspekte života. Srodna duša neće zakucati na vaša vrata iz vedra neba, potreban  je minimum vašeg napora da biste je „dozvali“. Krajem decembra vam se smeši kraća veza.

Ribe

Mišljenja drugih previše utiču na vas da propuštate prilike da nekoga upoznate. Osoba u koju ćete se zaljubiti ipak mora odgovarati isključivo vama. Otvorite se za nova poznanstva, neka bi vas mogla prijatno iznenaditi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike