Kako horoskopski znaci reaguju na komplimente?

16.03.2021

19:00 >> 15:01

0

Ne reaguju svi na komplimente na isti način

Kako horoskopski znaci reaguju na komplimente?
Profimedia

Ne reaguju svi na komplimente na isti način. Nekima je nelagodno i čudno kada ih drugi hvale, dok drugi pamte svaku reč i prosto blistaju kada im se kaže da su lepi, pametni ili neodoljivi. Svaki horoskopski znak ima svoj način prihvatanja komplimenata.

Ovan

Ovan će retko odbiti dobar kompliment – zapravo tražiće još. Sebe doživljavaju odvažnim, hrabrim i spremnim da preuzmu rizike koje drugi ne smeju. Udelite im kompliment u vezi ovih osobina i bićete im omiljeni. Mogu biti malo arogantni, ali u isto vreme oduševljeni što su dobili lep kompliment.

Bik

Bik ne zna gde da gleda kad mu udelite koju lepu reč. Verovatno će spustiti glavu i zagledati se u zemlju dok komplimenti ne prestanu. Oni su, međutim, prilično dobri u isticanju sopstvenih vrlina i podsećanju ljudi na vrednosti koje poseduju.

Rak

Rakovi vole komplimente – čine ih zadovoljnim i motivišu ih da uzvrate istom merom. Budući da su pripadnici ovog znaka orijentisani na porodicu, veoma cene pohvale od svojih najbližih, a manje one koje stižu iz usta nepoznatih ljudi.

Profimedia

Pročitajte još:

Blizanci

Blizanci nisu baš sigurni kako se osećaju kada je o pohvalama reč. Ponekad na njih dobro reaguju, ali se neretko sa dobijenim lepim rečima ne snalaze. Ono što im nije po meri su komplimenti reda radi. Nemojte se iznenaditi ako budu neprijatni sa bilo kim za koga sumnjaju da govori lažnim jezikom.

Lav

Ponekad se čini da je kompliment izmišljen zbog Lava. Ponosni i oholi vole da budu u centru pažnje. Prihvataju komplimente bolje nego iko i na njemu znaju biti veoma zahvalni. Ako nastavite da gladujete njihov ego raskošnim rečima, stekli ste doživotnog prijatelja.

Devica

Device surovo realne u životu, te na komplimente ne padaju tek tako. To u praksi znači da će tražiti fizički dokaz koji ide u prilog rečima koje ste im udelili. Dobro znaju svoju koliko vrede, pa im komplimenti u životu ne znače mnogo, od koga god da dolaze.

Profimedia

Vaga

Veća je verovatnoća da će Vaga deliti komplimente, ali kada ih i sama dobije pocrveneće i zagrliće vas od radosti, a onda i uzvratiti.

Škorpija

Iako se čini se da su Škorpije ravnodušne na komplimente, to nije pravilo. U većini slučajeva samo obrađuju informaciju. Odgovoriće kada ocene kvalitet vaše pohvale i odluče da li je to puko laskanje ili ne. Uživaju u iskrenim i jedinstvenim komplimentima.

Strelac

Strelac odbija mnoštvo pohvala šalom i smehom. To ne znači da ne uživa u primanju komplimenata, već da je humor njihov odgovor na njih. Oni zapravo vole pomalo da se podmeću, pa koriste šalu da vas zaslepe svojim sjajem.

Profimedia

Jarac

Jarac je ljubitelj pohvala na svoj račun. Uživa u pozitivnoj oceni učinka svog rada. Ovaj znak voli da spaja dva i dva, pa će možda tražiti detaljnije objašnjenje lepih reči koje im je neko uputio. Zauzvrat, kad vam daju komplimente, znaćete da su ozbiljni i da ste dobro obavili posao.

Vodolija

Vodolijama će biti potreban trenutak da odgovore na kompliment dok procenjuju da li ste iskreni ili samo pokušavate da izvučete nešto iz njih. Ali ako utvrde da ste iskreni, odgovoriće vam puni zahvalnosti.

Ribe

Još jedan znak koji voli da analizira komplimente. U početku odreaguju na njih dobro, ali će ipak ispitati svaku reč. Očekujte da ćete biti ispitani o stvarnom značenju vašeg komplimenta.

Pročitajte još:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi