Astro strahovi: Ovan se plaši gubitka prijatelja a Rak tuđeg mišljenja

27.03.2021

11:00 >> 22:24

0

Čega se boje horoskopski znaci?

Astro strahovi: Ovan se plaši gubitka prijatelja a Rak tuđeg mišljenja
Copyright Pixabay

Ovnovi se najviše plaše gubitka prijatelja jer ne vole da budu sami. Svaka svađa im teško pada a naročito ako se razočaraju u one kojima su verovali.

Bik se najviše plaši promena. On voli da igra „na sigurno“, bez ikakvih odstupanja. Bik se ne snalazi u novim situacijama i teško mu je da prihvati bilo šta drugo od uobičajene rutine na koju je navikao.

Blizanci se, za razliku od Bikova, plaše monotonije i ustaljenog života. Oni žele avanturu, promenu i da okuse sve što je novo i neobično.

Pixabay

Rak se najviše plaši tuđeg mišljenja. Kako su vrlo osetljive osobe, teško prihvataju bilo kakvu kritiku i vrlo im je stalo da kod ljudi ostave dobar utisak.

Lav se plaši da će postati deo mase i da neće moći da dođe do izražaja. To su osobe koje su uvek vođe i žele da budu u centru pažnje, da ih svi pitaju za mišljenje i da im se dive.

Devica se najviše plaši da ono što je ona isplanirala ne ispadne kako treba. Ona ne voli da joj se remete planovi i da se odstupa od zacrtanih pravila. Tada postaje nervozna, svadljiva i plačljiva.

Pixabay

Vage stalno preispituju svoje odluke i stavove jer se plaše da će doneti pogrešnu odluku. To su osobe koje se teško opuštaju i koje ne znaju da žive u sadašnjosti.

Škorpija je najnepoverljiviji znak u horoskopu. One se stalno plaše da će ih neko slagati ili emotivno povrediti.

Strelac želi da drži život u svojim rukama i najviše se plaši da će morati da zavisi od nekoga ili da će morati da traži uslugu. On ne želi da mu se neko meša u odluke već voli da ih sam donosi, bez ikakvog uticaja.

Pixabay

Jarac se boji neuspeha jer kod njega mora da bude sve najbolje. On sve shvata kao takmičenje i želi apsolutni uspeh i na poslovnom i na privatnom planu.

Vodolija ne voli ograničenja i da bude sputana bilo čime. Zato se plaše emotivnih veza i vezivanja za određenu osobu. Zato im je veoma važno da u vezi zadrže deo svoje slobode samo za sebe.

Ribe uvek traže ideal i duboki smisao u svemu: u životu, u braku, u prijateljstvu i njih je strah da upravo to neće pronaći i da zapravo život nema puno smisla.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike