Šta muškarci žele: Device traže savršenu, a Blizanci misterioznu ženu

01.04.2021

13:00 >> 14:24

0

Koje su to osobine koje muškarci traže od žena prema horoskopskom znaku

Šta muškarci žele: Device traže savršenu, a Blizanci misterioznu ženu
Pixabay

Muškarca rođenog u znaku Ovna privlače žene koje su pune samopouzdanja, samostalne i koje znaju šta žele. Oni poštuju njihovu snagu i hrabrost, kao i način rezonovanja i to što sve kažu direktno.

Bik voli slatke, prijatne i mazne žene kojima će on biti vitez zaštitnik i na koga će uvek moći da se osloni. Ovaj horoskopski znak svoje supruge zna poprilično da razmazi.

Blizance privlače inteligentne i pomalo misteriozne žene. Njima fizički izgled nije toliko bitan ali zato žena mora da bude duhovita i zanimljiva.

Pixabay

Rak traži ženu koje će uvek biti uz njega i koje će brinuti o svim njegovim potreba. Njima treba žena koja će da ih pazi i mazi i koja će učiniti da se on oseća voljenom osobom.

Lav želi ženu na koju će biti ponosan. To moraju da budu lepe i prefinjene žene sa kojima će i on dobro izgledati u očima drugih ljudi.

Muškarac Devica najviše voli da vidi doterane i konzervativno obučene žene. Ovo je veoma izbirljiv znak i traži savršenu ženu, što je nemoguće pronaći.

Pixabay

Mušku Vagu privlači žena koja ima stila, koja je prefinjena, ali ne i ohola. Nijedna osobina mu neće posebno zasmetati osim neiskrenosti.

Muškarac Škorpija žudi za dinamičnim, snažnim i strastvenim ženama koje tačno znaju šta žele i koje su voljne to i da urade.

Muškarac Strelac voli žene koje mu u isto vreme mogu biti i prijatelj. Vrlo je važno da na život gledaju sa vedrije strane. Sviđaju im se žene koje su nekada detinjaste ali uvek srećne i zadovoljne.

Pixabay

Muškog Jarca privlače žene koje imaju visok status u društvu, ugled i koje imaju visoke ciljeve, jer se to potpuno uklapa u želje Jarca da u njegovom životu sve bude savršeno.

Muške Vodolije privlače žene koje su inteligentne, samostalne, slobodnog duha i sa kojima mogu da vode duge razgovore. Vole misteriozne ali ne i preterano emotivne žene.

Muškarac u znaku Ribe voli žene koje su romantične i emotivno osetljive jer su i Ribe takve. On traži ženu koja je sigurna u sebe i koja će i njemu postati zvezda vodilja.

Pročitajte i ovo:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti