Činjenice o Ovnovima: Oni izazivaju najviše saobraćajnih nesreća jer pretiču i ne poštuju semafor

07.04.2021

13:00 >> 13:02

0

Prepoznaćete ih po odlučnom hodu i po tome što ne odustaju od zacrtanih ciljeva

Činjenice o Ovnovima: Oni izazivaju najviše saobraćajnih nesreća jer pretiču i ne poštuju semafor
Pixabay

Nekoliko različitih istraživanja je pokazalo kakvi su Ovnovi zaista i šta činjenice govore o njima.

Ovaj horoskopski znak ćete najlakše prepoznati po hodu. Korak im je čvrst i odlučan i gotovo nikad nisu pogrbljeni. Vrlo su živahni, spretni i vole da šetaju.

Činjenice govore i da ređe posećuju lekara nego pripadnici drugih znakova. Teško se bore sa temperaturom i gripom ali sve ostale bolesti savlađuju snagom volje i inatom.

Pixabay

Ovnovi ne spadaju u horoskopske znake koji su mnogo taktični. Poslovni pregovori, komunikacije i uspešno održavanje poslovne saradnje im nije jača strana. Razlog za to je što su oni uglavnom pošteni pa ne vole ljude koji kalkulišu, muljaju, petljaju, vrdaju, lažu. Bez problema će im to reći u lice i to ne birajući reči.

Jedno istraživanje je pokazalo da su mali Ovnovi vrlo tvrdoglavi i da ne odustaju od svog cilja. Ako im date zadatak kojem oni nisu dorasli, a uz to još izrazite i sumnju, oni se neće smiriti dok ga ne obave i dokažu vam da niste bili u pravu.

Pixabay

Jedno drugo istraživanje je pokazalo da Ovnovi raskidaju vezu ako je partner ravnodušan, ako u vezi više nema strasti i ako sve postane ustaljeno jer se Ovnovi plaše monotonije.

Razvode se najčešće ako ih partner stalno proverava i ako nemaju svoju slobodu. U ljubavi i braku im najviše smeta ljubomora.

Podaci britanskog i njemačkog Nacionalnog udruženja vozača govore da pripadnici ovog znaka vode u broju automobilskih nezgoda. Najčešći uzroci su preticanje i nepoštovanje svetlosne signalizacije na semaforu.

Pročitajte i ovo:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Najčitanije Vesti