Koje horoskopske znake čeka ljubav ovog proleća?

09.04.2021

11:00 >> 14:31

0

Zvezde na nebu će kod nekih horoskopskih znakova izazvati leptiriće u stomaku

Koje horoskopske znake čeka ljubav ovog proleća?
Copyright Pexels/ Puwadon Sangngern

Raspored planeta i zvezda na nebu ukazuje da će Vage u narednim mesecima uživati u ljubavi i strasti jer su Mesec i Venera uplovili u njihovu kući ljubavi što obećava da slobodne Vage više neće biti „slobodne“. Ove planete će učiniti da će Vage u moru ljudi prepoznati onu jednu koja je za njih vredna.

Pixabay

Ribe će uživati u ljubavi ne samo ovog proleća već i leta. Biće tu romantičnih večeri, strastvenih sastanaka i istinske sreće. Osetljiva priroda Riba, njihova humanosti i dobra dela privući će jednu osobu koja će želeti da sa njima podeli ostatak života.

Pixabay

Strelac će se odlučiti da napravi velike korake u svom ljubavnom životu jer gaji snažna osećanja prema jednoj osobi. Ili će se odlučiti na brak ili na zajednički život.

Pixabay

Jarac izlazi iz sezone koja mu je donela mnogo bola i sada može da se opusti jer su zvezde na njegovoj strani. Ojačaće mu samopouzdanje i želeće da bude šarmantan i romantičan prema voljenoj osobi.

Pixabay

Kod Ovnova će se sa lepim vremenom rasplamsati ljubavni žar i biće skloni zavođenju. Nekome će možda i priznati svoja osećanja ali sa rečima moraju biti oprezni jer retrogradni Merkur može napraviti probleme u komunikaciji.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike