Horoskopski znaci koji nemaju sluha: Vole da pevaju ali su muzički netalentovani

23.04.2021

11:00 >> 14:19

0

Nikako im ne treba davati mikrofon u ruke

Horoskopski znaci koji nemaju sluha: Vole da pevaju ali su muzički netalentovani
Copyright Pixabay

U svom životu ste sigurno upoznali bar nekoliko osoba koje vole da pevaju i koje se uvek hvataju mikrofona a pevanje im nije baš jača strana. Ali ako im to kažete, rizikujete da se ozbiljno naljute.

Pixabay

Prema astrološkim saznanjima, znak koji najlošije peva je Jarac. Oni se neće otimati za mikrofon jer su sramežljivi ali im se ponekad desi da se oslobode straha i zapevaju a društvo će ih počastiti aplauzom samo zbog hrabrosti, nikako zbog pevanja.

Pixabay

Blizanci kad pevaju, zvuče kao i njihov podvojeni znak: ne mogu da usklade ritam sa tonalitetom. Oni su poznati i po tome što mešaju dve melodije jer kod njih sve može. Samo neka je veselo i neka se peva.

Pixabay

Vodolije vole da eksperimentišu, da zvuče egzotično i često se pogube u tim svojim egzibicijama. U njihovom pevanju teško da možete da uživate a ako im to kažete – smrtno će se uvrediti i reći će vam da ne razumete umetnost i da nemate osećaj za muziku.

Vage žive u uverenju da su veliki pevački talenti i da im niko nije ravan jer su one prave zvezde.

Pixabay

Lavovi vole da budu u centru pažnje pa će sve učiniti kako bi napravili dobro raspoloženje u društvu. U tu svrhu će i zapevati što kod većine neće izazvati oduševljenje. Ali će se društvo dobro zabaviti, to je sigurno.

Strelci su veoma društveni, obožavaju ljude i žele da budu glavni zabavljači na žurkama. I sve je u redu dok u zanosu ne otmu mikrofon od pevača i počnu da izvode svoj repertoar.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike