Maj, mesec promena: Bik će se možda zaljubiti a Rak će ostvariti davnašnju želju

24.04.2021

11:00 >> 21:33

0

Četiri planete ulaze u sazvežđe Bika i donose promene na emotivnom i finansijskom planu

Maj, mesec promena: Bik će se možda zaljubiti a Rak će ostvariti davnašnju želju
Copyright Pixabay

Početkom maja menja se situacija na nebu. U znak Bika ulaze četiri planete: Sunce, Uran, Merkur i Venera a ratoborni Mars se seli u znak Raka.

Sve će to uticati na horoskopske znake pa će većina biti opreznija i više će razmišljati nego delati. Mnogi će biti zabrinuti zbog finansijske situacije, neće se lako razbacivati sa novcem i dobro će razmisliti pre nego što ga potroše.

Tokom sledećeg meseca većina horoskopskih znakova će biti emotivnija i osetljivija zbog Marsa koji ulazi u sazvežđe Raka. Na prvom mestu će biti odnosi u porodici i neki će u maju doneti bitne odluke o daljem toku svog života. To posebno važi za Rakove koje će mnogo toga nervirati i uzrujavaće se i zbog sitnica.

Pixabay

Raku će se u maju ostvariti neke davnašnje želje i nešto čemu su posvetili dosta svog vremena. Ali sve to neće proći bez stresa zbog Marsa koji izaziva nervozu i nepotrebno nerviranje. Rakovi će posebno biti opterećeni porodičnim i emotivnim odnosima i neće znati da donesu pravu odluku jer neće biti u stanju da pravilno sagledaju situaciju. Zato ne bi bilo loše da se pre donošenja odluka posavetuju sa još nekim, bilo da je u pitanju pravnik ili psiholog ili prijatelj. Emocije će im biti prilična smetnja ovog meseca i neće moći da ih obuzdaju. Čas će biti plačljivi, čas besni i nimalo racionalni.

Pored Rakova, promene na nebu će posebno osetiti Bikovi, Jarčevi i Device.

Pixabay

Bika očekuju promene i na poslovnom i na emotivnom planu: ljubav će biti svuda oko njih, možda se i zaljube, a na poslu će im sve ići uzlaznom putanjom. Mnogo toga će se izdešavati i sve će to biti prilično dobro a Bikovi bi trebalo što pre da prihvate promene i da im se prilagode. Na njihove odluke će dosta uticati Uran koji im donosi niz promena, uz savet da se ne protive šefovima i nadređenima.

U živote Jarčeva će najzad ući ljubav a oni će se prepustiti zabavi i lepim osećanjima. Iako su veoma nepoverljivi prema novim poznanstvima, a naročito novim ljubavima, ovoga puta će biti znatno otvoreniji i kreativniji. Više će izlaziti, družiti sa ljudima a na poslu će pokazati inicijativu što će se dopasti nadređenima koji će ih imati u vidu za neke naredne projekte.

Kod oženjenih i udatih Jarčeva, mogu se pojaviti problemi u bračnom životu zbog nekih bivših ljubavi a partner će ih možda optužiti i za neverstvo.

Pixabay

Za Device je ovo idealan period za putovanja, osvajanja novih mesta, usavršavanje već postojećih ili sticanje novih veština. Neke Device će odlučiti da promene mesto boravka a mlađima će naročito dobro ići učenje. Ukoliko studiraju ili planiraju da upišu fakultet, ovo je pravo vreme jer će im sve ići od ruke.

Razvedenim Devicama se smeši nova ljubav iako su one još uvek ranjive i nepoverljive i u novu vezu neće ući tek tako. Prvo će se one dobro raspitati u okolini, dobro ispitati „potencijalnog kandidata“ i staviti ga na razne probe.

Tokom maja obratiće im se jedan prijatelj za pomoć a Device će uložiti sav svoj trud kako bi mu pomogle.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike