Godišnji horoskop za Devicu za 2021. godinu

11.12.2020

13:30 >> 12:10

0

Autor: S.K.

Ana Rakić je pogledala u zvezde i zna da će Device u ovoj godini imati sreće

Godišnji horoskop za Devicu za 2021. godinu
Copyright Pixabay

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2021. godine obećava kontinuirani uspon i ostvarenje vaših velikih planova. Planetarni aspekti vam donose niz srećnih okolnosti i posebne prilike koje ćete osetiti u svim životnim oblastima. Favorizovano je vaše peto, šesto i deveto polje – Jupiter, Saturn, Pluton i Uran garantuju razne oscilacije, iznenadne prilike, ali i dobitak na svim poljima. Sve vaše dobitne kombinacije proizilaze iz ličnih odluka koje ćete sprovoditi u zajedničkim akcijama ili udruživanju na raznim nivoima. Sada je idealan trenutak da usvojite neke nove životne lekcije, kao i da proširite svoje granice u saznanju i delovanju.

Pixabay

Ljubav:

Prolazićete kroz različite faze u ljubavnom životu i odnosu sa partnerom. Obratite pažnju na nove kontakte ili prilike koje ćete imati od 08. janura i tokom marta meseca, jer očekuju vas izuzetno lepa i nesvakidašnja iskustva. Zadovoljstvo i harmonija koja će vas pratiti u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom pozitivno će se odraziti na vaše ponašanje, veće samopouzdanje i na bolji izgled. Mogući su novi ljubavni rebusi ili pojačana tanzija u periodu tokom maja meseca. Ako želite da započnete ljubavnu vezi ili da zaplovite u bračni život najbolje je da to učinite od jula i avgusta meseca. U skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima uživaćete u nečijem bliskom društvu, bez posebnog opterećenja o suvišnim »pravilima« koja remete ljubavni sklad ili sa nepotrebnim predrasudama o zajedničkoj sreći. Ako ste dovoljno mudri, za vas ljubavna sreća može da traje tokom cele godine.

Foto:Pixabay/ StartupStockPhotos

Posao:

Okolnosti su na vašoj strani i potrebno je da donesete nove odluke u dogovoru sa okolinom. Postavili ste sebi jasne kriterijume, jer stalo vam je da ostvarite što više korisnih ciljeva za što duži period. U periodu od 09. januara, tokom marta i maja meseca vešto ćete uspevati da pronađete neka zaobilazna i efikasna rešenja, koja će potvrditi vašu ispravnost u poslovnoj komunikciji ili delovanju. Važno je da korektno ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje, kako biste u završnim fazama uz materijanu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni, naročito, za period od septembra i novembra meseca. Imaćete podršku sa više strana i očekuju vas uspešna partnerstva ili novi saradnički odnosi koji donose izuzetne rezultate, kao i dobre poslovno-finasijske prilike sa inistranstvom.

Pixabay

Zdravlje:

Važno je da se imate svest o zdravom i urednom načinu života, da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane koji će vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobađate od viška toksina iz organizma. Moguće su povremene iritacije imunološkog sistema, prolazne prehlade ili neke hronične tegobe. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 13. do 29. marta, i zatim od 17. do 25. decembra.

Tri najbahatija horoskopska znaka – Jarac, Lav i Devica

Sugestije:

Planete su vam naklonjene i podstiču vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima, ali partnerstvo i udruživanje je vaša »dobitna kombinacija«. Sve što priželjkujete sada imate idealnu priliku i da ostvarite. Što više budete tražili ili očekivali, više ćete i dobijati. Očekuje vas iznenadni uspon u karijeri i novi srećni dogadjaji u vašem ljubavnom ili porodičnom životu. Sreća je na vašoj strani, a sreća je još veća i lepša kada je sa nekim delite. Slobodno bez suvišhih ograda ili pitanja, uživajte u svemu što će vaš zajednički život pretočiti u najlepšu sreću i učiniti veličanstvenim.

Ovan, Blizanac, Vaga, Devica i Strelac se odlično snalaze u preduzetničkim vodama

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike