Rasipnici među horoskopskim znacima: Neki ne znaju da štede, a neki lako prazne novčanik

28.05.2021

11:00 >> 09:53

0

Četiri horoskopska znaka nisu vešta sa novcem

Rasipnici među horoskopskim znacima: Neki ne znaju da štede, a neki lako prazne novčanik
Copyright Profimedia

Njima nije problem da zarade, mnogo im je veći problem kako da ga sačuvaju i ne potroše obično na nepotrebne stvari. Troškadžije i rasipnici, to su epiteti koji mogu da stoje uz četiri horoskopska znaka koji ne znaju da štede i da vode računa o ličnom budžetu.

Strelac je veoma vredan, ima nos za dobre poslove koji donose solidnu zaradu. Ali kako je po prirodi avanturista, poslednji dinar će dati na nešto zabavno i izazovno. On voli iznenađenja, radoznao je i nije od onih ljudi koji će sedeti kod kuće i štedeti. On će pre potrošiti kako bi sebi stvorio sjajne uspomene.

Profimedia

Ribe će novčanik isprazniti kako bi novac dali nekog beskućniku ili nekome ko im ispriča tužnu priču. Lako ih je prevariti i izvući im novac. Ali se oni na to ne obaziru previše jer se vode rečenicom: „Bolje ja da dajem, nego da drugima ja tražim“. U suštini, Ribe su nesebične, druge stavljaju ispred sebe i vole da poklanjaju i čine dobra dela.

Profimedia

Vodolije najviše novca daju na novu tehnologiju. Čime se pojavi nešto novo, oni to jednostavno moraju da imaju. Između dobrog provoda, letovanja ili tehnike, uvek biraju neku novu spravicu na koju će slupati gomilu novca. Oni ne znaju da planiraju budžet i često imaju problema sa finansijama.

Pixabay

Lavovi se trude da štede, da se ne razbacuju i da vode računa o novcu ali će onda sav novac dati na poklone kako bi neke drage ljude obradovali. On ne kupuju jeftine stvari, vole luksuz i sjaj, kako za sebe, tako i za druge, njima važne ljude. Oni smatraju da bliske ljude treba maziti i razmaziti.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike