Horoskopski znaci sa kojima treba biti na oprezu: Dvolični su i ne treba im verovati

29.05.2021

13:00 >> 13:17

0

Tri znaka su karakteristična po hirovitosti i po tome što jedno pričaju a drugo rade

Horoskopski znaci sa kojima treba biti na oprezu: Dvolični su i ne treba im verovati
Profimedia

Svi smo mi pomalo neiskreni, samo neki bolje znaju da sakriju istinu i veštiji su u laganju. Astrolozi smatraju da su tri horoskopska znaka veoma dvolična, ne treba im do kraja verovati i sa njim uvek treba biti na oprezu.

Profimedia

Strelčevi su poznati po hirovitosti, čestom menjanju mišljenja i raspoloženja. Oni smatraju da su pravila tu da bi se kršila, ako vam nešto obećaju – uzmite to sa rezervom. Izdaja im je vrlo bliska, bilo da se radi o poslu ili ljubavi. Njih vodi samo jedan cilj a to je lična korist i udobnost. Vrlo su proračunati i nikada ne rade nešto slučajno ili impulsivno. Kod njih je sve dobro proračunato. Neki astrolozi smatraju da su Strelčevi najbezobrazniji znak u horoskopu i da im ništa nije sveto.

Profimedia

Blizanci obično jedno misle, drugo rade a treće pričaju. Vrlo su ambiciozni i počistiće svakoga ko im se nađe na putu. Skloni su laganju a, kako su po prirodi šarmantni, mnogi ljudi nasednu na njihove neistinite priče. Lako sklapaju poznanstva i žele da se nametnu u društvu kako bi mogli da vrše uticaj na druge ljude i da ih lako prevare.

Profimedia

Ako izdate Škorpiju ili im se na bilo kakav način zamerite, oprostiće vam ali duboko u sebi nikada neće preći preko toga. Čim im se ukaže prilika, potrudiće se da ih dobro zapamtite. Ali zato oni retko primećuju kad oni druge povrede, bilo rečima ili delima. Vrlo su sujetni, vole da budu u centru pažnje, ali često znaju i da budu arogantni. Svoj tajanstveni šarm će upotrebiti kako bi flertovali i ostvarili svoje ciljeve.

Pročitajte i ovo:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi