Ljubavni horoskop od 31. maja do 7. juna: Vodolija želi da promeni status, Bika prate poteškoće

31.05.2021

17:00 >> 18:25

0

Autor: S.K.

Kakvu nam ljubavnu mrežu pletu ove nedelje zvezde i planete otkriva astrolog Ana Rakić

Ljubavni horoskop od 31. maja do 7. juna: Vodolija želi da promeni status, Bika prate poteškoće
Copyright Pixabay

Ovan

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu, ili zahvaljujući kolegama upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled i bukvalno ostaviti bez daha. Zbog razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu, mogući su problemi na početku jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem svojih stavova. Pazite samo da takvim ponašanjem tu osobu ne oterate, pre nego što bilo šta sa njom započnete. Srećom, zvezde su na vašoj strani, pa kada malo “smanjite doživljaj”, vaš odnos će se harmonizovati, a vi ćete imate utisak kao da živite u bajci. Ako ste u vezi, moraćete da balansirate između partnera i roditelja, jer neće biti zadovoljni vašim izborom. Onima koji su u braku porodični pritisak i obaveze delovaće neizdrživo. Ne brinite, i to će proći. Ne donosite ishitrene odluke.

Bik

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom, bez obzira da li imate partnera ili ste slobodnog statusa pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance, razne poteškoće. Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja u očekivanju da za vas sviću novi sunčano-ljubavni i srećni dani.

Pixabay

Blizanci

Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u Vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

Rak

Vaš emotivni zanos je u silaznoj fazi. Trenutno ni ne razmišljate o ljubavi, a partnera doživljavate kao prijatelja. Interesantno je da nikome od vas to ni najmanje ne smeta. Prihvatili ste oboje vašu vezu kao nešto što se manje-više podrazumeva. To je ipak potencijalno vrlo opasna situacija, jer možete se nesvesno vezati za nekog ko vam nikako ne odgovara kao osoba i partner. Iako ste fokusirani na mnoge druge životne probleme, ne bi trebalo da situaciju u ljubavi prepustite slučaju. Bilo bi dobro da sa partnerom porazgovarate ovih dana o tome kako vidite vašu vezu u budućnosti. Slobodne osobe su u sličnoj poziciji. Ne razmišljate o ljubavi. Niko i ništa vas ne pokreće. Rukovodite se osnovnim instinktima. Jedno veče ste sa jednim partnerom, a sutra sa drugim. Najgore od svega je što ni vi u tome ne vidite ništa loše, pa samim tim i ne činite ništa da se situacija promeni.

Pixabay

Lav

Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući.

Devica

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe. Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati i u hladno i u svakoj sitnici videće razlog za brigu. Treba vam opuštanja i veselja.

Pixabay

Vaga

Oni koji se nalaze na putovanju mogli bi doživeti ljubav iz svojih snova. Oni koji ne putuju, razmenjivaće lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće povjerenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

Škorpion

Ne zavaravajte se, ako postoji ljubitelj moći i uticaja, onda ste to vi. Pažnja i nastupi pred javnošću sasvim su druga stvar. Zavođenje ili hipnotizovanje masa jeste još jedan od vaših skrivenih talenata. Bićete vrlo osetljivi na energiju drugih ljudi i vešto izbegavati susrete ili druženja koja vam ne odgovaraju. Cinično očekujete razočaranja, ali vreme čuda neće vas zaobići. Osnovna poruka je: optimizam vam otvara nova vrata. Uživajte u carstvu ljubavi i uz voljenu osobu.

Pixabay

Strelac

Sigurnost i stabilnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

Jarac

Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činiće vam se da je sve moguće. Bićete otvoreni i imaćete poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

Pixabay

Vodolija

Ako imate dugu, stabilnu vezu, ovo je period u kome ćete poželeti da promenite svoj status. Moguće da ćete još jednom izanalizirati celu situaciju. Slobodni pripadnici ovog znaka će možda poželeti da obnove stare emotivne veze. Moguće je da se pojavi neka osoba iz prošlosti sa kojom ste imali burnu, strasnu vezu. Budući da vam je Saturn sada naklonjen, postoji šansa da veza sada bude nastavljena na ozbiljnijim osnovama. Shvatićete da ste možda ranije bili previše hiroviti i da niste umeli da cenite partnera na pravi način. Ako ste u braku, bićete na ljubavnom iskušenju. U svakom slučaju vreme je kao stvoreno za erotska uživanja i sudbinske susrete. Moguća je tajna veza sa nekom osobom koja će na vas delovati kao magnet.

Ribe

Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečije ponašanje i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Emotivni zanos ponekad treba kontrolisati, obratite pažnju na nečije komentare. Sve ima pravi smisao, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu. Suočavanje sa istinom predstavlja rasterećenje i najavljuje dobar početak. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike