Nema im pomoći! Horoskopski znakovi koji nikada nemaju novca

04.06.2021

16:27 >> 17:38

0

Ako je verovati astrologiji, neki horoskopski znakovi novčano su raskalašniji od drugih

Nema im pomoći! Horoskopski znakovi koji nikada nemaju novca
Copyright Foto:Pixabay/PublicDomainPictures

Možda trošite novac na neodgovoran način ili možda imate opravdanje preteranu potrošnju novca, ali to nije važno jer se vaš bankovni račun uvek isprazni pre nego što to shvatite. Ako se pronalazite u ovome, najverovatnije niste preterano vešti sa novcem, ali i volite da trošite.

Ako je verovati astrologiji, neki horoskopski znakovi novčano su raskalašniji od drugih, a portal “Your Tango” je naveo šest horoskopskih znakova koji su ozloglašeni po rasipanju novca.

Ovan

Ovnovi su impulsivni u svemu, pa tako i u i potrošnji. Obično ne razmišljaju o stvarima temeljno i pojmovi poput proračuna i finansijskih planova su im strani. Moto im je “jedan je život” pa u trošenju novca nemaju meru.

Lav
Lavovi vole da kupuju poklone drugima. Nije važno da li je nekom rođendan ili neki praznik, ako vide savršeni poklon, neće čekati i kupiće ga odmah. Ne vole da se odriču ničega pa žive raskošno i luksuzno. Dobro je što brzo stiču bogatstvo jer su njihove navike trošenja često van svake kontrole.

Ribe

Ribe su spremne uvek i svakome da pozajme novac, čak i ako znaju da im ta osoba neće vratiti dug. Jednostavno su previše ljubazne i naivne.

Strelac

Strelčevi bez premca troše najviše na avionske karte, hotele i luks ručkove. Problem je u tome što oni ne prate svoju potrošnju i onda trpe posledice.

Blizanci

Ako Blizanci nemaju vrlo važan razlog za štednju, trošiće previše novca. Oni obožavaju kupovinu, vrlo su velikodušni u poklonima i vole da imaju lepe stvari i da se zabavljaju. Međutim, nakon velike potrošnje odgovornija strana Blizanaca verovatno će produbiti grižu savesti.

Vodolija

Vodolije vole da troše novac na nove belu tehniku, razne aktivnosti i da doniraju u ekološke i humanitarne svrhe. Oni su tipovi ljudi koji troše previše novca ulažući u novoosnovana poduzeća, nove izume i proizvode. Ponekad se ta ulaganja isplativa, ali često je to samo novčani gubitak.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike