Brakolomci: Muškarci rođeni u jednom horoskopskom znaku se najčešće razvode

11.06.2021

11:00 >> 11:08

0

Razlog kod njih nije neverstvo već želja za slobodom

Brakolomci: Muškarci rođeni u jednom horoskopskom znaku se najčešće razvode
Copyright Pixabay

Neki ga smatraju najvećom avanturom, kažu da zahteva toleranciju i da je velika sreća. Ali ima i onih koji u njega ne veruju, ne žele obavezu i da se vezuju. Jedan horoskopski znak prednjači u tome.

Sudeći prema mišljenju astrologa, muškarci rođeni u znaku Vodolije najmanje su skloni institucija braka i najčešće se odlučuju na razvod. A razlog tome nije prevara, nego njegova večita želja za slobodom i samostalnošću. Vodolija voli društvo i prijateljstva i to im znači isto koliko i brak.

Profimedia

Teško se odlučuju na brak jer smatraju da papir ne menja ništa i više su za neobavezujuće veze.

Ipak, kada Vodolija čista srca uđe u brak, on će se stalno truditi da vezu obogaćuje i da ulaže svu svoju pozitivnu energiju. U vezama ne lažu ali nisu ni sentimentalni ni preterano romantični. Ali to je samo tako na početku. Oni su ipak vrlo racionalni tipovi.

Vodolije nisu preterano strastvene, ne predaju se do kraja i žele deo slobode da ostave za sebe. S druge strane, od partnera očekuju da im ugađa i da misli na njihov način.

Profimedia

Sa Vodolijama je najvažnije da ljubav vremenom preraste u prijateljstvo jer će onda takav brak trajati. Pogotovu ako se Vodoliji omogući puna sloboda. Ako im se ona uskrati, oni će bez razmišljanja podneti zahtev za razvod braka, bez trunke razmišljanja.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike