Ljubavni horoskop od 14. do 21. juna: Vaga deluje privlačno, Jarac mora da uskladi razum i osećanja

13.06.2021

17:00 >> 22:23

0

Autor: S.K.

Astrolog Ana Rakić predviđa kako će zvezde i planete uticati na ljubavni život horoskopskih znakova

Ljubavni horoskop od 14. do 21. juna: Vaga deluje privlačno, Jarac mora da uskladi razum i osećanja
Copyright Pixabay

Ovan

Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u Vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu »čar« koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se Vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i »lepši deo stvarnosti« koji ne treba propustiti.

Bik

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u Vama pokreće velike strasti. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između Vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Ono što je po Vašem ukusu – odgovara i Vašem partneru. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju Vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Pixabay

Blizanci

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe. Dok će vam partner predlagati razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će duvati i u hladno i u svakoj sitnici videće razlog za brigu. Treba vam opuštanja i veselja.

Rak

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete zrelijim pristupom da dovedete stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste u out-u, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje. Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.

Pixabay

Lav

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom, bez obzira da li imate partnera ili ste slobodnog statusa pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance, razne poteškoće. Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja u očekivanju da za vas sviću novi sunčano-ljubavni i srećni dani.

Devica

Ako ste u vezi: Bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na vašeg bračnog ili emotivnog partnera. Umećete da u vašu vezu unesete dinamiku i da ispunite svaki zajednički trenutak. Vaši predlozi će većinom biti prihvaćeni sa oduševljenjem. Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate u inicijativi. Dopustite vašem partneru da povremeno preuzima vođstvo, predlaže zajedničke trenutke, vodi glavu reč. Ako budete nastojali da se bude po vašem, doći će do neprijatne svađe u drugom delu meseca.
Ako ste slobodni: Počećete da privlačite osobe suprotnog pola poput magneta. Delovaćete izuzetno harizmatično, što će povećati vašu popularnost i doneti vam brojne šanse za ulazak u novu emotivnu vezu. Kako će i vaša strastvenost biti pojačana, moguće je da vam se dogodi i nekoliko prolaznih avantura pre nego što se odlučite za osobu sa kojom biste započeli ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste mogli da se zaljubite u osobu sa kojom nećete imati sreće u ljubavi.

Pixabay

Vaga

Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u Vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu.

Škorpion

Sa voljenom osobom u ovoj nedelji doživljavate neke, slobodno se tako može reći, idilične momente. Naravno, srećni ste i ispunjeni, jer su zajednički trenuci koje proživljavate sa voljenom osobom u ovoj nedelji zaista posebni. Nalazite se u vezi koja se razvija u smeru o kojem ste samo maštali do sada. Biće između vas dvoje neke prilično krupne reči izgovorene i veliki planovi napravljeni u ovoj nedelji. Osećate da vam je budućnost svetla sa osobom sa kojom ste. Ipak, ukoliko ste slobodni, osećate veoma veliki pritisak da promenite svoj status. Radićete sve ne biste li upoznali tog nekog posebnog već ovih dana. Ipak, nepisano je pravilo da što više želite i jurite za nečim to vam je sve dalje. Na svojoj koži ćete osetiti ovo pravilo u punom obimu. Trebalo bi da se opustite i da ne razmišljate o tome šta će biti. Uživajte u spontanoj komunikaciji, pa i u flertu, koji i ne mora nigde da vodi.

Pixabay

Strelac

Dobre vesti za vas! Sada je idealno vreme da prebolite bivšu ljubav. Zvezde su savršeno aspektovane, što znači da ćete biti ekstra privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpija, Ribe, Bik. Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance.

Jarac

Delujete snalažljivo u mnogim situacijama, pokušavate pravilno da sagledate dobre i loše aspekte koje naslućujete u ljubavnom odnosu. Važno je da uskladite svoj razum i osećanja, impulsivna reakcija može da Vas navede na pogrešnu procenu i ponašanje. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Pogrešna orijentacija ostavlja trag ili posledice na zajednički život. Partner pažljivo analizira Vaše ponašanje i očekuje dobar impuls za zajedničke planove. Ljubav ima najjaču snagu, pod uslovom da ste dovoljno iskreni i da verujete u intimnu stranu osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ljubavna romansa. Privlače Vas novi emotivni kontakti, ali prema svakoj osobi treba da upražnjavate drugačiji model ponašanja u izražavanju svojih osećanja.

Pixabay

Vodolija

Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činiće vam se da je sve moguće. Bićete otvoreni i imaćete poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

Ribe

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu, ili zahvaljujući kolegama upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled i bukvalno ostaviti bez daha. Zbog razlike u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu, mogući su problemi na početku jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem svojih stavova. Pazite samo da takvim ponašanjem tu osobu ne oterate, pre nego što bilo šta sa njom započnete. Srećom, zvezde su na vašoj strani, pa kada malo “smanjite doživljaj”, vaš odnos će se harmonizovati, a vi ćete imate utisak kao da živite u bajci. Ako ste u vezi, moraćete da balansirate između partnera i roditelja, jer neće biti zadovoljni vašim izborom. Onima koji su u braku porodični pritisak i obaveze delovaće neizdrživo. Ne brinite, i to će proći. Ne donosite ishitrene odluke.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike