Astrolozi tvrde da su dva horoskopska znaka najinteligentnija

04.07.2021

09:30 >> 09:33

0

Zemljani znaci su uglavnom inteligentini a vodeni intuitivni

Astrolozi tvrde da su dva horoskopska znaka najinteligentnija
Copyright Pixabay

Astrolozi su došli do zaključka da se dva horoskopska znaka ističu po svojoj inteligenciji. U pitanju su Vodolija I Škorpija.

Vodolije imaju najviši stepen analitičke inteligencije i visok koeficijent inteligencije. One uvek razmišljaju hladne glave, ne opterećuju se preterano emocijama i trude se da sve nepotrebne stvari izbace iz svog života.

Škorpije su pronicljive i one najbolje procenjuju realne situacije i to bez uticaja emocija. Vrlo oštro zapažaju detalje i teško da nešto može da im promakne. Uglavnom se oslanjaju na sopstvene snage i lako razotkrivaju neiskrene osobe. Imaju odlično pamćenje i sve drže u svojoj glavi.

Pixabay

Ali ovo ne znači da su ostali znakovi neinteligentni. Zapravo, svaki znak je inteligentan na svoj način. Tako su Blizanci I Vage mentalno jake osobe a Rakovi i Ribe se dobro snalaze u emocionalnoj inteligenciji i odlično prepoznaju osećanja.

Bik, Devica i Jarac pokazuju praktičnu stranu inteligencije i oni lako rešavaju svaki problem na kreativan način. Imaju zdrav razum i najbolje se snalaze u svakodnevnom životu.

Pixabay

Ovan, Lav i Strelac imaju razvijenu intuiciju što im pomaže u donošenju odluka, naročito po pitanju novca. Vrlo dobro razumeju ljudska osećanja i znaju kako razmišljaju i koje korake će preduzeti.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike