Horoskopski znak otkriva kakav ste putnik: Škorpija želi mistiku, a Riba romantiku

23.07.2021

11:00 >> 07:10

0

Neki su konformisti i biraju hotele, a drugi su pravi avanturisti i biraju zabačene destinacije

Horoskopski znak otkriva kakav ste putnik: Škorpija želi mistiku, a Riba romantiku
Copyright Pixabay

Znak u kojem ste rođeni, otkriva kakav ste putnik, šta tražite na putovanjima i kakav vam odmor prija.

Ovan želi avanturu i, ako ne nađe prikladno drušvo, nije mu nikakav problem da na put krene sam. Vole egzotične destinacije i želja im je da posete Keniju, Novi Zeland i Brazil.

Pročitajte i ovo:

Bik nije ljubitelj spontanih putovanja. On voli da je sve isplanirano i organizovano unapred. Kako su konformisti po prirodi, za njih nisu šatori i kampovi, već isključivo hoteli sa mnogo zvezdica. Omiljene destinacije su im Pariz, London i Firenca.

Blizanci vole da idu na mesta gde ima puno ljudi i neznanaca sa kojima mogu da razmenjuju informacije. Kako su željni znanja, ne vole putovanja bez vodiča. Voleli bi da istraže Hong Kong, Japan i Rio de Žaneiro.

Rakovi ne žele da remete svoj konfor ni na putovanjima. Za njih je karakteristično da vole putuju na ista mesta više puta, ukoliko se u njima osećaju prijatno i udobno. Najviše im prijaju Grčka i Italija.

Plaža Limania/Foto: Pixabay

Lav voli da putuje kao kralj. Cele godine će se odricati i skupljati novac ali će onda otići bezbrižno na neko mesto gde će se dobro osećati i gde će nemilice trošiti. Beskrajno će uživati u Kankunu, Barseloni ili na Baliju.

Device uvek putuju sa preciznim planom u ruci. Na putu brinu da li sve teče po planu i da li se njihovi saputnici dobro osećaju. Želja im je da posete Indiju, Tajland ili Boliviju.

Vagi je teško da se odluči kuda, kad i s kim da krene na putovanje. Zato uvek biraju organizovana putovanja, da oni ne moraju da se zamaraju oko detalja. Vage bi volele da posete Dansku ili Irsku.

Pixabay

Škorpija se ne opušta ni na putovanjima i na njima žele da osete mistiku, izazov i avanturu. Obožavaju planinarenje i želele bi da posete Nju Orleans, Južnu Afriku i Galapagos.

Dok drugi sede na plaži, radoznali Strelac istražuje mesto u kojem se nalazi. Nikako im ne prijaju organizovane ture jer oni vole sami da lutaju i upoznaju nove ljude. Uvek biraju neka zabačena mesta u Kini, Argentini ili u Sibiru.

Jarac voli da ide na tradicionalne i proverene destinacije. Nisu neki ljubitelji putovanja, jer su veoma ambiciozni pa to smatraju gubljenjem vremena. Ali kada se odluče, to nikako neće biti “paradajz turizam” – oni na odmor idu samo onda kad sebi mogu sve da priušte. Najviše vole da posećuju evropske gradove.

Pročitajte i ovo:

Vodolija je čovek trenutka. On ne planira puno već kreće na put čim mu se učini da će putovanje biti zanimljivo. On se ne bavi pakovanjem i detaljnim planiranjem. Voleo bi da poseti Namibiju, Nikaragvu i Borneo.

Ribe privlače romantične destinacije. Ne vole da poštuju strogi red na putovanjima. Više im odgovara da idu tamo kuda ih srce vodi. Obožavaju more i plaže pa su idealne destinacije za njih Santorini, Kazablanka i Sidnej.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike