Supruga po muškoj meri! Žene rođene u jednom horoskopskom znaku najmanje su sklone prevari

26.07.2021

17:30 >> 17:45

0

Braku sa njima ne fali zabave, ljubavi, naklonosti i razumevanja

Supruga po muškoj meri! Žene rođene u jednom horoskopskom znaku najmanje su sklone prevari
Profimedia

Kada se radi o pronalaženju savršenog partnera, nikada ne možemo biti potpuno sigurni. Brak je najvažnija odluka u vašem životu, te pri izboru one prave nije loše pozvati zvezde u pomoć.

Osobe rođene u znaku Raka, Device i Lava smatraju se najboljim kandidatkinjama za supruge.

Pročitajte još:

Žene rođene u znaku Raka su tople i porodične osobe. Porodica im je na prvom mestu a sebe stavljaju na poslednje mesto. Domaćica u duši, voli da joj je kuća sređena, deci i suprugu sprema obroke koje vole, posle ručka na stolu moraju da budu kolači…Divne su supruge i divne majke koje se trude da od kuće naprave toplo i udobno mesto za život. Pored toga, žene rođene u ovom znaku su najmanje sklone prevarama.

Pixabay

Vage će pružiti neophodnu ravnotežu i stabilnost braku. Izuzetno su zrele i vrlo dobro se nose sa teškim situacijama. Iskrene su i odane, ali i ozbiljni mislioci koji će pre svega razmišljati o rešenjima problema, nego o njihovom odugovlačenju.

Devicama je perfekcionizam na prvom mestu i znaju da budu „teške“ zbog toga. Zapravo, teško je i njima i partneru da se uklope ali kada se jednom uklope, onda će brak savršeno funkcionisati. Od partnera traže da bude pošten i da imaju ravnopravan tretman u braku. Kod njih sve savršeno funkcioniše, one brinu o svemu i sve drže pod kontrolom. Ona je prava menadžerka braka i svih članova porodice.

Profimedia

Žena rođena u znaku Lava je borac koji lavovski brani svoj brak i porodicu. I nije je sramota da to pokaže. One su nežne prema svom suprugu i deci i spremne su da se suprotstave svakome ko ih ugrožava. Lavice su poznate i po tome što imaju puno dece oko sebe.

Pročitajte još:

Vodolije su snažne, nezavisne, samopouzdane i fleksibilne. Mogu se prilagoditi bilo kojoj situaciji ili promeni puta. Otporne su, a smisao za humor im je bez premca. Braku sa njima ne fali zabave, ljubavi, naklonosti i razumevanja.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam