Godišnji horoskop za Vodoliju za 2021. godinu

17.12.2020

13:30 >> 12:15

0

Autor: S. K.

Šta Vodolije očekuje u narednoj godini očekuje otkriva astrolog Ana Rakić

Godišnji horoskop za Vodoliju za 2021. godinu
Copyright Pixabay

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2021. godine obećava obilje sjajnih mogućnosti na svim životnim poljima. Posebno su protežirani vaše prvo, drugo i treće polje. Jupiter uz Saturna koji borave u vašem sazvežđu, će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze onda kada bira najveće izazove ili ciljeve. Budući da se vi sjajno snalazite u raznim interpersonalnim odnosima uspevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali pratiće vas i brojne nagrade ili priznanja. Sreća vam je naklonjenja, a na vama je da izvučete dobru pouku iz svega što vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, krenite prvo sa promenama u sebi i na sebi, učinite to slobodno i sa namerom da ostvarite svoje najlepše snove. Sada je moguće da otvorite i neka „tajna vrata“ o kojima ste dugo snivali.

Pixabay

Ljubav:

Možda vaš ljubavni odnos početkom godine neće biti preterano idiličan, ali to vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred

Pročitajte i ovo
bližom okolinom i da uživate uz dragu osobu. Pratiće vas pozitivno raspoloženje i u skladu sa svojom prirodom i afinitetima prihvatićete razne izazove, koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu zajedničkih planova. Partner će vas iskreno podžavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada nije bilo tipično. U periodu od 01. februara, učinite sve što je potrebno da ostvarite harmoničan ljubavni odnos, ako ste slobodnog emotivnog statusa očekuje vas nova ljubavna romansa ili uzbudljiva avantura. Uživajte u svemu što će ulepšati vaš ljubavni, intimni ili porodični život od 21. marta, 09, maja i od 28. juna. Tokom jula meseca pratiće vas faktor sreće na raznim poljima ili srećan epilog u kojoj god situaciji da se nalazite. Važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nove ljubavne romanse ili dešavanja u krugu porodice, koja predstavljaju dobar razlog za slavlje, posebno u periodu od avgusta i oktobra meseca, i krajem godine.

Posao:

U periodu od 09. januara i početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi među saradnicima koji će uticati na savremeniji poslovni dogovor. Važno je da se angažujete na više strana i da prihvatite nove poslovne trendove. Vi imate dovoljno energije i se brzo snalazite pod neobičnim okolnostima, umete sugestivo da delujete na svoju okolinu. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara i juna meseca. Zahvaljujući dobrim procenama i dodatnom angažovanju očekuju vas izuzetni rezultati koji će omogućiti napredovanje na poslovnoj i životnoj lestvici. Ukoliko se bavite nekim od umeničkih zanimanja, edukacijom, pisanjem ili medijima očekuje vas značajniji uspeh sredinom godine. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete, naročito u periodu od 11. oktobra i krajem godine. Sada imate priliku da ostvarite svoje najveće ambicije, okolina će vas podržavati i dobro nagraditi.

Pixabay

Pročitajte i ovo:
Zdravlje:

Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili mentalna osetljivost, nemojte preterivati u konzumiranju hrane ili pića. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi i pravilnijim životnim navikama u periodu od 17. do 29. januara, od 02. do 23. jula, i krajem novembra meseca.

Sugestije:

Ovo je vaša godina koja vam donosi nove radosti, uspeh i sreću na raznim poljima. Važno je da se prepustite unutrašnjem ritmu iz nove izazove koji će vas pratiti. Prošite listu raznovrsnih zahteva i postavite sebi visoke kriterijume u svim oblastima iz svog privatnog i poslovnog života. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći posebno u periodu od juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici. Onda kada se nalazite u prilici da birate – tražite najbolje!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: astrolook.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike