Omiljena hrana horoskopskih znakova: Ko je gurman, a ko bira zdravu hranu

04.08.2021

11:00 >> 10:23

0

Astrolozi su otkrili kakve su navike horoskopskih znakova po pitanju hrane

Omiljena hrana horoskopskih znakova: Ko je gurman, a ko bira zdravu hranu
Copyright Pexels

Astrolozi su napravili analizu šta koji znak najviše voli da jede i kako se ponaša za stolom:

Pročitajte i ovo:

Ovan je veliki gurman koji voli jaku i začinjenu hranu i sve ono što se smatra nezdravim: alkohol, gazirana pića, roštilje, slano, slatko. Često zaboravi da jede i zbog toga zna da bude razdržljiv. Ali kada sedne da jedne, ne zna šta je dosta.

Bik voli da jede na miru, da uživa u svakom zalogaju a na kraju obroka, umesto kolača, radije popije kafu. Iz njegove kuće nećete izaći a da vas dobro ne nahrani i ponudi domaćim specijalitetima i upravo skuvanim ručkom.

Blizanci vole da jedu na brzinu i s nogu. Ne mogu da odole ako osete miris neke hrane a da ne probaju. Vole burek, pogačice sa čvarcima i sve vrste burgere. Stalno nešto grickaju jer ako su i malo gladni, strašno su nervozni i dekoncentrisani.

Pixabay

Rak je takođe nervozan kada je gladan pa se retko odriče svog uobičajenog vremena za jelo. Najviše vole domaću kuhinju i žele da otvore svoj restoran gde će na meniju biti njegovi omiljeni specijaliteti.

Lav obožava da vidi punu trpezu i mnogo ljudi oko stola koji će uživati u slanim i slatkim specijalitetima. Vole ribu i plodove mora a kada spremaju ručak, biraju najkvalitetnije namirnice a naročito zadovoljstvo im pričinjava dobro dekorisan sto.

Devica zvanično brine o zdravoj ishrani, a u stvari obožava mesne i masne specijalitete. Voli čvarke, slaninicu, kajmak i vruć hleb – sve ono što ne bi smela da jede. Dobra je domaćica i najbolje sprema tradicionalna jela.

24sedam/ Goran Sivački

Vaga bi mogla da živi samo na kolačima i sladoledu. Ona ne može da odoli slatkišima dok slana jela jede reda radi jede i jedva čeka da se dođe do dezerta.

Škorpija je veliki gurman i hranu smatra velikim izvorom zadovoljstva. Voli i slano i ljuto i teško će odoleti šniclama i pečenju ispod sača. Kolače gotovo uvek preskače.

Pixabay

Strelac voli da proba sve što je novo ali zna da sa najvećom slašću pojede parče hleba sa mašću i alevom paprikom. Kako Strelčevi vole da putuju, na novim destinacijama žele da probaju lokalni specijalitet.

Jarac je veliki tradicionalista po pitanju ishrane i on se drži uobičajenih i proverenih jela. Ponekada voli i sam nešto da spremi, na brzinu, kako bi obradovao svoje ukućane.

Pročitajte i ovo:

Vodolija obično tokom dana ne jede ništa dok ne padne veče a onda pojede sve što mu se nađe pod rukom. Obožava maminu kuhinju, od supe do sarme i kolača sa mnogo fila.

Ribu nećete naterati da popije ili pojede bilo šta. Ona bira isključivo specijalitete. I sve mora da bude ukusno i sa merom spremljeno. Ukoliko mu se ponudi više jela neće odoleti a da ne proba od svakog po malo i da sve to zalije sa nekoliko pića.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike