Svako donošenje odluka njima je stres: Šta najviše plaši horoskopske znake?

10.08.2021

19:02 >> 19:01

0

Astrolozi se slažu da svaki znak ima određenu vrstu napetosti koja u njima stvara najveći nivo stresa

Svako donošenje odluka njima je stres: Šta najviše plaši horoskopske znake?
Profimedia

Od stresa se više pobeći ne može, samo je pitanje kako ga što lakše pobediti. Astrolozi se slažu da svaki horoskopski znak ima određenu vrstu napetosti koja u njima stvara najveći nivo stresa.

Ovnovi vole brz način života i žele odmah sve da dobiju. Čim ne dobiju ili ne postignu ono što žele ili su rezultati slabiji, odmah počne da ih „trese“ stres.

Bik voli da ima pred sobom realno stanje i sve činjenice na papiru kako bi mogao da ispravno reaguje. Neznanje je o ono što njega najviše plaši i izaziva stresne situacije.

Mnogi se žale na buku, Profimedia

Pročitajte još:

Svako donošenje odluka je Blizancima stres. Naročito ako su sve oči uprte u njih i kada očekuju da donesu ispravnu odluku. To je za ovaj horoskopski znak veliki pritisak.

Svaki boravak van kuće je za Rakove stres jer se oni tu najbolje i najsigurnije osećaju. Čim izađu iz svog ušuškanog doma, oni su na oprezu i procenjuju šta im sve može biti opasnost.

Čim nemaju kontrolu nad situacijom, Lavovi su pod stresom. Dovoljno je i da pomisle da ne drže sve konce u svojim rukama.

Profimedia

Device, koje su po prirodi analitične i organizovane, moraju u svemu da vode glavnu reč i o svemu odlučuju. Čim im oduzmete to pravo, one su u stresu.

Ljubazne Vage vole da udovoljavaju drugima i uvek se trude da izbegnu svađe. Ono što njih najviše muči je pitanje da li bi trebalo da se suprotstave ljudima jer ne žele nikoga da povrede.

Škorpije su uvek tajanstvene jer se boje da će ih ljudi izdati i povrediti. Teško se otvaraju i teško puštaju ljude u svoj život jer ne žele da niko otkrije njihove slabosti i mesta gde su najranjivije.

Pixabay

Strelac ne podnosi nikakvu vrstu kontrole, veoma su nestrpljivi i stresiraju se kad vide da ne ide sve baš onako kako su oni zamislili. Ipak, kod njih najveći stres izaziva ako neko sumnja u njih.

Jarac voli sve da zna i da mu se ništa ne prećutkuje. Biće pod velikim stresom ukoliko otkrije da ne može imati poverenja u nekoga ili da mu nije sve rečeno.

Profimedia

Pročitajte još:

Vodolije su jedan od najinteligentnijih znakova ali često sumnjaju u sebe. Stres kod njih proizilazi iz manjka samopouzdanja. Taj strah, da u nečemu nisu dovoljno dobri, ih koči u svakodnevnom životu.

Ribe se najviše brinu kada misle da nešto nisu uradile kako treba i da su, uz to, još nekoga povredile. Pod stresom su i kada vide da neko drag pati.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi