Šta horoskopskim znakovima najviše smeta u ljubavnim vezama?

14.08.2021

19:00 >> 20:35

0

Neko je previše ljubomoran a neko ne može da pređe preko laži

Šta horoskopskim znakovima najviše smeta u ljubavnim vezama?
Pixabay

Svaki od horoskopskih znakova ima nešto što ne može da podnese u ljubavnim odnosima i to najčešće bude i razlog za raskid veze. To je ono preko čega oni ne mogu da pređu.

Pročitajte i ovo:

Ovan ne podnosi ljubomoru jer je ovaj znak nezavisan tako da ne može da podnese da neko sputava njegovu slobodu i ograničava kretanje. Oni ne žele da ih neko guši preteranom ljubavlju.

Bik ne oprašta nepoštovanje. Previše su ponosni i imaju vrlo visoke standarde pa će iz svog života odstraniti svakoga ko se u to ne uklapa.

Blizanci ne mogu da budu sa nekim ko nije druželjubižv jer oni vode aktivan društven život. Oni obično imaju puno prijatelja i potrebna im je osoba koja će se uklopiti u njihovo okruženje.

Pixabay

Rakovima je veoma važno da sa partnerom budu otvoreni, da imaju nekoga ko će da ih sasluša, razume i posavetuje. Takođe, žele i da partner ništa ne skriva od njih već da svu muku i probleme deli sa njim.

Lavu nikako ne odgovara neko ko je sramežljiv i ko se drži po strani. Ali ne sme ni preterano da bude u centru pažnje kako mu ne bi oteo slavu. Nikako im ne odgovaraju osobe koje su rezervisane i koje žele da budu nevidljive.

Devica kod partnera ne podnosi neambicioznost jer su ima karijera i uspeh veoma bitni. One žele partnera koji će biti prodoran, poslovan i koji ima želju da se napreduje na društvenoj lestvici.

24sedam/Katarina Mihajlović/Pixabay

Vage su veoma pozitivne osobe i ne žele u svojoj blizini nekoga ko “mrači”, ko ima negativne misli. Ne vole ni paničare ni ljude koji preterano dramatizuju situacije. To njima crpi energiju i ne mogu da se nose sa tim.

Škorpija partneru može sve da oprosti osim laganja. Jedna jedina laž je za njih kraj veze jer više nikada partneru neće verovati. Čak i ako je to bila bela i nevina laž.

Profimedia

Strelac ne voli lenje osobe jer je on stalno u pokretu a partner koji se teško pokreće nije za njega. Partner mora da bude energičan i da ga prati na svakom koraku i u svakoj avanturi.

Jarac ne podnosi neodgovornost jer on voli da brine o svima ali to isto traži i od drugih. Ne odgovaraju im i neodlučne osobe jer oni tačno znaju šta žele.

Pročitajte i ovo:

Kako je Vodolija prilično ekscentrična i živi u nekom svom svetu, nikako joj neće odgovarati neko ko čvrsto stoji na zemlji i ne razume njihove pomalo sulude ideje. Njima je potreban neko ko podstiče njihovu kreativnu crtu i ko može sa njima zajedno da sanja i mašta.

Ribe su veoma emotivne i kod partnera ne mogu da podnesu neosetljivost, bezobzirnost i nebrigu. Njima je to dovoljan razlog da se okrenu i odu jer im je potreban neko ko ima veliko srce i nije sebičan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi