Horoskopski znaci koje očekuje sreća u septembru: Nekome ljubav, a nekome novac

16.08.2021

19:00 >> 09:07

0

Oko Vaga će obletati udvarači, Bik mora da pripazi na komunikaciju a Škorpija možda nađe ljubav svog života

Horoskopski znaci koje očekuje sreća u septembru: Nekome ljubav, a nekome novac
Pixabay

Tokom septembra, planete će se meškoljiti i menjati položaje što će dovesti do promena energije koja će neke iznenaditi. Tri znaka će posebno biti pod tranzitskim uticajem i važno je da ostanu čvrsto na zemlji, bez obzira na okolnosti.

Pročitajte i ovo:

Septembar će biti veoma srećan mesec za Vage. Najvažniji savet za njih je da nigde ne žure jer će ih to samo iznervirati a stvari će ionako, same od sebe, doći na pravo mesto.

Od 22. septembra će biti pravo vreme za uživanje. Tada će neke Vage odlučiti da se posvete svom telu i isprave sve ono što su pogrešno radile tokom cele ove godine. Finansije će takođe doći posle ovog datuma ali će biti malih problema i zastoja.

U septembru će udvarači i udvaračice obletati oko Vaga i neće moći da se odbrane od njih. Sve će biti nabijeno erotskim varnicama. Mesec će biti po njihovom ukusu – pun glamura, elegancije i egzotike. Oni koji su u vezi, uživaće u svakom provedenom trenutku sa svojim partnerom.

Pixabay

Za Bika će septembar biti u znaku okupljanja i druženja. Međutim, morali bi da povedu računa da ne stavljaju tuđi interes ispred svog. Vrlo je važno da Bikovi tokom ovog meseca butu oprezni u komunikaciji. Obratite pažnju šta drugi zaista govore i uverite se da li je vaša poruka pravilno preneta.

Sve finansijske transakcije uradite pre 27. septembra ili odložite svaku kupovinu, ulaganja ili odluke. Ovo je i dobar period za odmor i povoljan period za one koji traže posao.

Za Škorpije je septembar idealan mesec za duhovne studije, meditaciju i razmišljanje. Takođe, zarada će biti dobra i stvari na polju finansija će se poboljšati. Priliv novca mogu očekivati posle 22. septembra, potrebno je samo da budu strpljivi.

Pročitajte i ovo:

Škorpije će tokom sledećeg meseca najviše sreće imati u ljubavi. Izgledaće dobro, biće elegantne i glamurozne što će mnoge privući da obrate pažnju na njih. Možda se među njima krije ljubav za čitav život. Oni koji su u vezi će imati veoma zabavan mesec sa partnerom.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi