To je jače od njih: Rak vešto krije, a Škorpija pravi skandale zbog ljubomore

17.08.2021

17:00 >> 17:28

0

Astrolozi smatraju da svaki horoskopski znak na drugačiji način ispoljava ljubomoru

To je jače od njih: Rak vešto krije, a Škorpija pravi skandale zbog ljubomore
Copyright Pixabay

Ljubomora nije pozitivna osobina ali neki ljudi ne mogu da se odupru tome. Astrolozi smatraju da horoskopski znak tome znatno doprinosi ali svako je ispoljava na drugačiji način.

Pročitajte i ovo:

Ovnovi su temperamentni, vole da budu prvi u svemu i vođe. Ljubomora se kod njih javlja ako je neko bolji od njih ili ugrožava njihovo mesto u društvu. Ponekad ih toliko ponese ovo osećanje da ne biraju sredstva kako bi uništili svog protivnika.

Rakovi vešto kriju svoju ljubomoru a najčešće su ljubomorni ako neko pokuša da ugrozi njihov položaj u porodici jer je to njihovo carstvo u kojem žele da budu najviše voljeni.

Pixabay

Lavovi su prilično sigurni u svoj uspeh, karijeru i izgled. Tuđi životi ih puno ne dotiču, ali postaju ljubomorni kada njihovi voljeni, posebno partner, ne obraćaju pažnju na njih i umesto toga svoju energiju posvećuju nekom drugom.

Pročitajte i ovo:

Device, kojima je posao najvažniji, žele da budu na vrhu u svom poslu. Ljubomora se javlja čim uoče da je neko bolji i uspešniji od njih.

Škorpije važe za najljubomorniji znak u horoskopu koja se javlja kao rezultat njihove nesigurnosti i zato što ne veruju drugim ljudima. Zbog toga prave scene, skandale i ljude u svojoj okolini lažno optužuju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike