Oni su savršena astrološka kombinacija: Dokaz da se suprotnosti privlače

20.08.2021

13:00 >> 13:22

0

Ova dva znaka shvataju da je u vezu potrebno uložiti, dosta strpljenja, energije i vremena

Oni su savršena astrološka kombinacija: Dokaz da se suprotnosti privlače
Pixabay

Imaju potpuno različite karaktere, koji na prvi pogled deluju nespojivo, a ipak su oni najbolja kombinacija znakova ako pitate astrologe. Škorpija i Rak u potpunosti razumeju jedno drugo i mogu da ostvare veoma jaku ljubavnu vezu.

Pročitajte i ovo:

Kada se ova dva znaka sretnu i među njima proradi “hemija”, to se obično završava jakom i stabilnom vezom koja traje zauvek. Naravno, ako se i druge zvezde poklope a podznaci uklope.

Pre svega, ova dva znaka se jako dobro razumeju, znaju kako ono drugo razmišlja i funkcioniše. I što je najbitnije – oni se nadopunjuju. Tamo gde je Rak slab, Škorpija je jaka i obrnuto.

Pixabay

Oni uče jedno od drugog i dive se partneru zbog načina rešavanja problema. Dok je Rak osetljiv, Škorpija je strastvena i zna da se baca u vatru kad god je to potrebno.

Ova dva znaka shvataju da je u vezu potrebno uložiti, dosta strpljenja, energije i vremena, kako bi ljubav ostala jaka i bila na vrhu prioriteta.  Ovde dolazi do izražaja činjenica da na oboje utiče element voda, što dugoročno stvara duboku vezu među njima.

Pročitajte i ovo:

Da sve ovo nije samo prazna astrološka priča, svedoče slavni parovi koji su u dugogodišnjim vezama:

– Princ Čarls (Škorpija) i Kamila Parker-Bouls (Rak)

– Tom Henks (Rak) i Rita Vilson (Škorpija)

– Harison Ford (Rak) i Kalista Flokhart (Škorpija)

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi