Njegovo „zauvek“ obično znači dok mu ne dosadi! Horoskop otkriva koliko ćete se puta u životu zaljubiti

27.08.2021

11:00 >> 11:02

0

Autor: A.G.

Život je nepredvidiv i nikad ne znate koliko će vas u ljubavi pratiti sreća

Njegovo „zauvek“ obično znači dok mu ne dosadi! Horoskop otkriva koliko ćete se puta u životu zaljubiti
Copyright Pixabay

Da li ste znali da se prosečna osoba tokom života zaljubi četiri puta?

Mnogo faktora odlučuje o tome koliko ćemo ljubavi imati, a Zodijak nudi, verovali ili ne, odgovor na pitanje nad pitanjima, u koliko ljudi je vaš znak predodređen da se zaljubi.

Ovan

Tajming vam nije najjača strana. Veoma ste nestrpljivi i to samo zato što želite da postignete toliko toga sada i odmah. Neumoljivi ste i ne brinete o tome šta će neko reći o vašim postupcima. Baš zato ćete se verovatno zaljubiti čak i kada ne bi trebalo. Volećete tri puta u životu.

Pročitajte još:

Bik

Vi ste beznadežni romantik, što znači da se verovatno osećate kao da se svakog dana zaljubljujete u nekoga novog. Međutim, savršeno vam je jasna razlika između leptirića u stomaku i intenzivne ljubavi koja vam ispunjava srce. Zaljubićete se dva puta tokom svog života.

Pixabay

Blizanci

Kad je ljubav u pitanju vi ste kao dete u prodavnici slatkiša. Previše ste uzbuđeni i mislite da možete imati sve. Imate veliko srce koje samo želi nekome da pruži ljubav. Najverovatnije ćete se tokom života zaljubiti četiri puta. Vaše „zauvek“, obično znači dok vam ne dosadi.

Rak

Vi ste jedan od onih znakova koji sanjaju o svojoj savršenoj ljubavi. Imate prilično velika očekivanja od ljubavi, ali to vam zapravo može naneti više štete nego koristi. Ne vršite nepotreban pritisak na sebe ili svog partnera pokušavajući da imitirate savršenu ljubav koja ne postoji. Prvo zaljubljivanje je u vašem slučaju veoma intenzivno, ali trapavo, sa drugim ćete imati više sreće.

Pixabay

Lav

Nema sumnje da volite da budete u centru pažnje. Volite kad su sve oči uprte u vas i zato vam nije najprirodnije stanje da se vežete samo za jednu osobu. Zaljubljivanje u mladosti kod Lava se obično završi neslavno, ono u zrelijim godinama ipak ima veće šanse za uspeh.

Devica

Kao Devica, vi ste veliki perfekcionista i ne zadovoljavate se prosečnošću ni u kom svojstvu. Zato ćete se zaista zaljubiti u osobu koja je u stanju da ispuni sve stvari na vašoj kontrolnoj listi. Želite nekoga ko zaista može da ispuni vaše nerazumne standarde i nećete se zadovoljiti manjim od toga. Za vas je ljubav posvećenost. Vi niste neko ko odustaje od ljubavi lako.

Pexels

Vaga

Zaljubićete se u osobu koja zna kako da vas razmazi. Samo želite da budete sa nekim ko će se zaista brinuti o vama kao o malom detetu. Društveno ste siromašni i potreban vam je neko ko će moći da ispuni tu prazninu u vašem životu.

Škorpija

Vi ste vlasnik srca ispunjenog strastima, ali ga zaključavate i nikome ne želite dati ključ. Ipak želite da volite, ali ste skloni da ostanete skeptični prema svojoj budućnosti sa osobom koju navodno volite. Najverovatnije ćete se zaljubiti tri puta u životu. Vaša prva i druga veza možda su bile loše, ali to ne znači da ne treba da pokušate treći put.

Pixabay

Strelac

Zaljubljivanje i deljenje života sa jednom osobom u vama može da izazove paniku zbog čega neretko ostajete ležerni u svojim odnosima. Ako je verovati zvezdama, očekuju vas ozbiljne ljubavi u životu.

Jarac

U ljubavnom životu ste ambiciozni slično kao i u profesionalnom. Život je kratak a vi ćete uživati u njegovoj svakoj sekundi. Što se ljubavi tiče, sposobni ste da vidite dalje od malih stvari i problema i zajedno radite na izgradnji svojih odnosa.

Pixabay

Vodolija

Volite da mislite da ste neko ko ima mnogo ljubavi da pruži, ali to što ste u mogućnosti da ostavite po strani svoju potrebu za nezavisnošću i slobodom u vama izaziva osećaj kao da ugrožavate svoje biće. Uprkos svemu, po astrologiji, život će vam obeležiti dve velike ljubavi.

Pročitajte još:

Ribe

Od malih nogu sanjate o danu kada ćete sresti ljubav svog života. Pomisao da imate sve što biste ikada mogli poželeti u partneru, da ste potpuno srećni i da se radujete zajedničkoj budućnosti za vas je poput ostvarenja bajke. Zaljubićete se samo jednom u životu, ali ta ljubav će biti mnogo veća i živahnija nego što je iko ikada video. Možda se stvari odvijaju sporo i stabilno kada je ljubav u pitanju, ali ste veoma sigurni u sebe kada znate da je vaš partner taj sa kojim ćete biti zauvek.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike