Astro zavodnice! Njihovoj tajanstvenosti muškarci ne mogu odoleti

27.08.2021

17:00 >> 17:14

0

Astro zavodnice! Njihovoj tajanstvenosti muškarci ne mogu odoleti
Copyright Profimedia

Primetili ste da neke dame lakše osvajaju muškarce od drugih. Neki to pripisuju urođenom šarmu, neki zavodničkoj taktici a neki misle da se vešto manipulišu ženskim čarima.

A možda je i do horoskopa. Neki horoskopski znaci imaju takav šarm da brže privlače pažnju od drugih: jednostavno jače zrače i privlače.

Pročitajte još:

Ubedljivo prvo mesto kada je reč o zavođenju zauzimaju Device. U suštini one su veoma emotivne ali to veoma retko pokazuju. Vrlo dobro znaju da sakriju svoja osećanja. Uvek su pune planova i želja ali ih ne dele sa drugima. Device su tajanstvene i dostojanstvene i izgleda da je to deo njihovog šarma kojem muškarci ne mogu odoleti.

Pexels

Na drugom mestu su dame koje su rođene u znaku Vodolije. One uvek žele da budu poštovane a partner mora ispuniti visoke kriterijume. Vrlo su zabavne, spremne za druženje i senzualne. Ne trpe laži a kako su veoma inteligentne vrlo lako otrkiju ko nije iskren prema njima.

Pexels

Pročitajte još:

Žene-Vage se se našle na trećem mestu. One vole skupe, sofisticirane stvari i prepoznaćete ih po elegantnom odevanju. Vrlo su atraktivne, pričljive i pametne. Pred problemima ne zabijaju glavu u pesak već ih rešavaju. Od muškarca očekuju da brine o njima u svakom pa i u finansijskom smislu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike