Kako horoskopski znaci podnose raskid

16.09.2020

20:34

0

Autor: 24sedam

Lečenje slomljenog srca uz pomoć astrologije

Kako horoskopski znaci podnose raskid
Copyright Profimedia

Preboleti bolni raskid nikad nije lako, a možete osetiti i fizičke tegobe zbog kraja veze. Ono što je sigurno jeste da vreme leči sve, pa i slomljeno srce. Horoskopski znaci se, svaki na svoj način, bore s krajem veze.

Ovnu je potrebno odvratiti pažnju kako bi što manje mislio na bolan raskid. Njemu je potrebno da što pre izađe iz kuće i počne da se druži i upoznaje druge ljude. Jer „u moru ima puno ribe“.

Biku je potrebno da se usredsredi na sebe kako bi povratio povređeno samoljublje. Najbolje bi bilo da ide u duge šetnje i da vreme provodi u prirodi. Tu će steći samopozdanje koje mu je bivši partner narušio.

Blizancima je potrebna zabava i najbolje bi bilo da vreme provode sa prijateljima i porodicom. Oni će razumeti Blizanca i sve njegove nedoumice. Pred njima mogu da izbace iz sebe sve tajne.

Rak treba da dopusti emocijama da izađu iz njega: da se dobro isplače i izbaci tugu. I njima će porodica biti od velike pomoći. a utehu će naći u maminom zagrljaju.

Lav nema vremena za tugovanje – on se odmah baca na nove projekte i poslove kako bi što manje razmišljao o bivšoj ljubavi. Mali uspesi i nagrade će mu zaceliti rane.

Device će raskid preboleti tako što će se totalno preobraziti. Promeniće frizuru, stil oblačenja, otputovaće. Posle toga će se mnogo, mnogo bolje osećati.

Vaga odlučuje da problem ostavi kod kuće i obuje cipele za ples! Učiniće sve da odvrati pažnju od misli na slomljeno srce. Izlasci sa prijateljima će im vratiti osmeh na lice.

Škorpije će početi intenzivno da vežbaju i baviće se čak i ekstremnim sportovima kako bi skrenuli misli sa raskida.

Strelac kreće na put, posećuje muzeje ili počinje da se bavi nekim sportom jer će mu to poboljšati raspoloženje. Sve to mu pruža mogućnost da upozna nove ljude.

Jarac će neko vreme biti sam kako bi sredio svoje misli i srce, mada bi najviše voleo da viče na sav glas sa vrha zgrade. To će ga naterati da počne da meditira, a najveći problem će mu u budućnosti biti da povrati poverenje u ljude.

Vodolija će se družiti sa prijateljima koji će mu pomoći da prevaziđe tešku životnu fazu. Izlaziće, posećivaće klubove, ići van grada…i tad će upoznati neku osobu zbog koje će mu srce ponovo zaigrati.

Ribe će utehu potražiti u razgovoru sa prijateljima i porodicom, a vrlo lako se može desiti da pomoć zatraže i od profesionalaca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: msn.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike