Jesenji horoskop

18.09.2020

22:01 >> 07:44

0

Autor: 24sedam

Najlepši period za Vage, a kod Ovnova se budi erotska energija

Jesenji horoskop
Copyright Profimedia

Vaga

Uživaćete u oktobru jer će se na vašem nebu pojaviti Venera, koja vam donosi samo lepe emotivne trenutke.  Upoznaćete nove ljude, i neki od tih susreta će biti sudbonosni. S druge strane, sve do decembra ćete imati problema na poslovnom planu, ali ne gubite nadu. Sve će biti mnogo bolje od iduće godine. Glav gore i širite pozitivnu energiju oko sebe.

Škorpija

Jesen je idealna za prekretnicu u vašem životu. Ovo je odličan period za venčanja i za rađanje dece. Škorpije bez partnera će tokom zime upoznati osobu za koju će se zainteresovati. Jesen donosi novac i nove poslove koje ćete obavljati sa kolegama. Ne potpisujte ništa a da pre toga niste dobro pročitali šta piše. Smanjite nerviranje i snizite kriterijume, sitne greške nisu nikakva mana.

Strelaca

Strelci će naći svoj unutrašnji mir, što će donete lepe promene u porodičnom životu. Mnogi će se odlučiti i za brak, dok će slobodni naći osobu koja će im u potpunosti odgovarati. Ove jeseni sve vam ide od ruke, a naročito finansije. Bilo da želite da realizujete neku ideju ili kupite stan – ne oklevajte, uspeh je tu i zato se opustite. Samo duhovnim mirom sačuvaćete svoje zdravlje.

Ovan

Kod Ovnova će biti probuđena erotska energija i jesen će obeližiti strast i avantura, ali ne i stabilnost veze. Činiće vam se da to nije prava ljubav  i ono što tražite od veze. Jesen nije pravo vreme ni za realizaciju projekata jer položaj planeta donosi nepredviđene teškoće. Naročito na finansijskom planu. Neka sve vaše ideje sačekaju zimu. Ovo je period kada bi trebalo da počnete zdravije da se hranite. Uključite u to i laganu fizičku aktivnost.

Bik

Najlepši ljubavni trenuci očekuju vas tokom jeseni. Ne obazirite se na sitne probleme, gledajte vezu u celini. Mnogo lepih stvari očekuje i one koji su u dugogodišnjoj vezi, ali i one koji još uvek nisu pronašli svoju „drugu polovinu“.  Isto važi i za polje finansija i posla. Ovo je dobar period da se odlučite za sopstveni privatni posao. Bićete mirni i spokojni, a to će se dobro odraziti na vaše celokupno zdravlje.

Blizanci

Povoljan period očekujte tek od novembra, iako planete nisu na vašoj strani. Dosta vas može poremetiti susret sa partnerom sa kojim više niste u vezi. Ipak, tokom ovog perioda osetićete nalet erotske energije. Poteškoće ćete osetiti i na poslovnom planu. Ukoliko tražite nov posao, nećete ga baš lako naći. Spremite se da rešavate probleme na koje možete naići tokom ovog perioda. Klonite se brze hrane, šećera i alkohola i više spavajte.

Rak

Ovo je period kada ćete znatno unaprediti svoj ljubavni život i uspećete da prevaziđete mnoge nesuglasice sa partnerom. Slobodne Rakove očekuje zanimljivo poznanstvo koje može prerasti u ljubav. Položaj planeta nije povoljan za posao i gotovo da niko neće razumeti vaše ideje, i zato bi bilo najbolje da čuvate novac. Sve to će vas dodatno opteretiti, zbog čega ćete biti nezadovoljni.

Lav

Pozitivna ljubavna energija će vas zapljusnuti tokom jeseni. Tokom ovog perioda rešićete probleme koji vas dugo tište. Ipak, ako niste u vezi ne razmišljate o bivšim ljubavima, to ostavite iza sebe. Budite oprezni prilikom ulaganja novca sa drugim ljudima. Bilo bi bolje da se oslonite na sopstvenu energiju i kreativnost. Za zdravlje ne brinite – duh i telo su u savršenoj ravnoteži.

Devica

Ove jeseni ćete poželeti da upoznate što više ljudi, i možda tako steknete priliku da započnete ljubavnu avanturu. Bićete puni entuzijazma i nećete kriti svoje emocije – jednostavno ćete se prepustiti ljubavnoj čaroliji. Povoljan period će biti i na poslovnom planu. Slobodno dajte mašti na volju i razmašite se idejama. Očekuju vas dobra saradnja i novac. Ono o čemu treba da povedete računa su kilogrami. Pazite šta jedete, jer će se i vazduh „lepiti“ na vas.

Jarac

U prethodnom periodu ste rešili mnoge nedoumice i sad je vreme da uživate u lepim trenucima i da razmišljate o potomstvu. Pripazite samo na odnose u porodici, tu može doći do nesuglasica. Tokom jeseni odlične poslovne prilike očekuju Jarčeve. Neki će se odlučiti da promene profesiju ili da se presele. Pravilna ishrana je ključ za energiju, zato povedite računa i ne prepuštajte se gastronomskim zadovoljstvima.

Vodolija

Snažne emocije osetićete početkom novembra: novi poznanici, nove avanture, a neki će želeti da se vrate starim ljubavima. Ipak, sačuvajte razum, naročito u porodičnim odnosima. Neka vas ne zabrinu male prepreke jer vas od januara očekuju veliki projekti i novac. U tome će vam dobro doći fizička i duhovna spremnost.

Ribe

Oktobar može doneti krizu u braku ili u partnerskim odnosim. Nemojte ništa da krijete već otvoreno razgovarajte o svemu jer samo tako možete izbeći dodatne nesporazume. Mnogo boljem periodu nadajte se tokom novembra. Hrabro se upustite u rešavanje problema na poslu i gledajte da sve to rešite do početka zime. Slobodno tražite pomoć od partnera i kolega. Sve to ćete dovesti do nervoze i stesa, ali ćete nekako lakše izlaziti na kraj sa tim.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike