Kad se sretnu, pršti na sve strane: Ovo su najbolji ljubavni parovi Zodijaka

25.03.2023

19:49

0

Kad sretnu jedno drugo ostaju zajedno do kraja života

Kad se sretnu, pršti na sve strane: Ovo su najbolji ljubavni parovi Zodijaka
Dejt - Copyright Freepik

Postoje određeni horoskopski znakovi čija ljubav je osuđena na propast. Međutim, ima i onih koji uspevaju da zajedničkim snagama prebrode sve prepreke i ostanu jedno uz drugo. I to najčešće do kraja života.

Ovo su najbolje astro kombinacije

Freepik
 

Ovnovi i Vage

Iako na prvi pogled deluje da Ovnovi i Vage nemaju ništa zajedničko i da se vode potpuno različitim vrednostima, njihove veze mogu da budu vrlo uspešne. Upravo su vaše razlike vaš najjači adut. Ovnovi i Vage poseduju tvrdoglavost i mogu da se raspravljaju o nečemu do mile volje ali, istovremeno krasi ih neodoljiv šarm.

Kada se im se pogledi susretnu jako im je teško da odole jedno drugom. Postoji uzbuđenje kada rizikujemo i kada se ludo zabavljamo, a kombinacija vatrenog i vazdušnog znaka to uzbuđenje dodatno pojačava.Ovnovi, vi možete pomoći Vagama da se češće opuste bez osećaja krivice, a Vage, vi možete podstaći Ovnove da razviju razumnija očekivanja od života.

Freepik
 

Bikovi i Škorpije

Oba znaka su neverovatno strastvena i senzualna što ima posebne čari kada je u pitanju intimnost. I Bikovi i Škorpije imaju izražen osećaj i potrebu za uspehom i uvek im se pomalo čini da ovaj drugi znak sa lakoćom postiže svoje ciljeve.Bikovi znaju kako da prebrode i najveće oluje bez odustajanja, dok Škorpije znaju koliko je odlučnosti potrebno za uspeh.

Jedno u drugome pronalaze ono što njima samima nedostaje. Ako se u nekoj prostoriji zateknete sa parom – Bik Škorpija, bidote sigurni da će biti najprivlačniji par. Bikovi su direktniji dok su Škorpije intuitivnije, oba znaka su izrazito lojalna u svojim odnosima i za partnera će ići do kraja sveta ako treba.

Freepik
 

Blizanci i Strelčevi

Oba znaka imaju potpuno različite ličnosti koje pokazuju, a koje uvek zavise od trenutnog raspoloženja. I baš zbog toga između njih postoji prećutno razumevanje. Odlično je kada pored sebe imate osobu koja razume kako u jednom trenutku možete da budete super raspoloženi i druželjubivi dok ste već u sledećem povučeni i ćutljivi.

Ova dva znaka zodijaka imaju uvek odličan potencijal da kreiraju čvrsta prijateljstva što je osnova snažne veze. Stilovi komunikacije se razlikuju – Blizanci vole da prećute i upakuju u oblande dok Strelčevi vole da sve isteraju na čistac ali budući da je u osnovi snažno prijateljstvo osećaj bliskosti uvek ostaje.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike