Kakav je mantil idealan za vaš znak ovog proleća: Ovan je za crveni trenč, Devica za klasiku, a najmodernije su, logično, Vage

21.03.2023

16:53

0

Autor: Z. A.

Mantil je pravi prolećni modni klasik, a za svaki znak jedan će biti pun pogodak

Kakav je mantil idealan za vaš znak ovog proleća: Ovan je za crveni trenč, Devica za klasiku, a najmodernije su, logično, Vage
Copyright Profimedia

Kada je reč o vremenskim prilikama ili pak neprilikama, proleće tek što je stiglo a već nas nekoliko dana naizmenično  časti čas hladnoćom, čas (zubatim) suncem, pa nismo pametni šta nam je nositi.

Juče je proleće i kalendarski stiglo, pa se nadamo kako ćemo imati sve više stabilnog sunčanog vremena, a tome se posebno raduju ljubiteljke mode.
U niskom startu čekamo priliku da zimske odevne komade odložimo duboko u orman i zamenimo ih prolećnim, pogotovo kada je reč o kaputima.

Naravno, tu na scenu stupaju nezaobilazni mantili.
Taj popularni odevni komad po definiciji je laganija verzija kaputa za prielazni period, neizostavan deo ženskih kombinacija za svaki dan.

Ako se slučajno pripremate za prolećnu kupovinu i planirate da nabavitiei mantil, proverite šta zvezde kažu o tome kakav je model idealan za vas.


Dakle, postoji idealna boja za svaki horoskopski znak, pa ćete na osnovu toga pronaći i mantil.

1. Ovan

Crvena boja pokreće strast i energiju Ovnova i dodatno ih podstiče na preuzimanje inicijative. Ona kao da zahteva da na nju obratite pažnju, a Ovan je znak koji ne voli da bude ignorisan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HALLY (@hallyofficial)

2. Bik

Zelena boja u potpunosti odgovara duhu Bikova i ojačava njihovu urođenu povezanost s prirodom. Uporni Bik kao znak utelovljuje ideju napretka, pa mu savršeno odgovara ova boja koja simbolizira rast i razvoj.

3. Blizanci

Inspirativna žuta boja u Blizancima budi znatiželju i uzbuđenje. Poznato je da žuta boja stimuliše levu stranu mozga, koja je zadužena za logičko razmišljanje i analiziranje. Idealno za jedan od mentalno najjačih horoskopskih znakova.

4. Rak

Bela je boja intuicije i čistoće te savršeno odgovara ovom nežnom, osećajnom i nadasve intuitivnom znaku.

Profimedia
Zlatni mantil je ko stvoren za Lava

5. Lav

Zlatna boja ojačava pozitivan duh Lavova i dodatno zagreva njihovo toplo srce. Lavovi su kraljevi u svom društvu, a zlatna boja simbolizuje kraljevsku moć i prestiž te odmah lansira u centar pažnje, u kojem se Lavovi fantastično snalaze.

6. Devica

Klasične, prirodne i praktične nijanse iz bogate smeđe palete idealne su za najpraktičniji horoskopski znak. Smeđa boja predstavlja stabilnost i u potpunosti odgovara karakteru stabilnih i prizemljenih Devica.

Profimedia
Kira Najtli nosi klasičan bež trenčkot

7. Vaga

Vage su šarmantne i nežne, baš kao i ružičaste nijanse. Ovaj je znak magnetski privlačan sam po sebi, ljudi se u društvu Vaga osećaju lepo i opušteno, a ružičasta boja samo dodatno naglašava taj osećaj mira i harmonije.

8. Škorpija

Tamna, misteriozna, nedokučiva - sve je to crna boja. I sve su to Škorpije. Tako intenzivni i posebni, izgledaće savršeno u boji koja u potpunosti dočarava njihovu ličnost.

9. Strelac

Ljubičasta je boja duhovnosti i osvešćenosti, pa ne čudi to što se sviđa filozofski nastrojenim Strelcima, koji u njoj jednostavno izgledaju fantastično.

10. Jarac

Jak, stabilan, s obe noge čvrsto na zemlji, vrlo tradicionalan i praktičan. U njegovom ormanu nema previše mesta za lude nijanse, ali zato će mu savršeno odgovarati kraljica neutralnih boja - siva.

Profimedia
Plavi mantil

11. Vodolija

Vodolija je usko povezan s morem i nebom, pa ne čudi ni njegova povezanost s plavom bojom. Morska i nebeska prostranstva obojena su u plavo, a predstavljaju slobodu - ono što nezavisne Vodolije cene najviše na svetu.

12. Ribe

Ne postoji nežniji znak od Riba. Večne sanjarke otelotvorenje su nežnosti i stvorene su za romantične pastelne nijanse koje odgovaraju njihovoj ličnosti i karakteru.

Profimedia
Kožni mantil

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike