Nekima je dosadno, drugima glava u oblacima: Ovi znaci Zodijaka misle o drugom partneru dok su u vezi

21.03.2023

19:46

0

Astrolozi za njih kažu da neretko beže od sadašnjosti i da vole da maštaju

Nekima je dosadno, drugima glava u oblacima: Ovi znaci Zodijaka misle o drugom partneru dok su u vezi
Maštanje - Copyright Profimedia

Ova četiri horoskopska znaka često sanjare o drugima dok su u vezi.

Pixabay
 

Ovan

Ovan je poznat po slobodi i nezavisnosti. Ovaj znak je izuzetno strastven u krevetu i mogao bi čak da oseti nagon da mašta o nekome ko nije njihov partner.

Ovan može da se oseća dosadno ili iscrpljeno u trenutnoj vezi zbog potrebe za novim iskustvima i potrebe za stalnim podsticajima. Nadalje, zbog svog individualizma i nepromišljenosti, mogli bi da deluju u skladu sa tim snovima bez da u potpunosti razmišljaju o posledicama.

Pixabay
 

Blizanci

Blizanci su znak koji predstavlja fleksibilnost i otvorenost. Prirodno su radoznali o novim stvarima, što bi ih moglo da ih navedu da maštaju o drugima dok su u vezi. Ovaj horoskopski znak ne podnosi dosadu.Postoji velika verovatnoća da sanjare o drugima kako bi začinili svoj život i učinili stvari zanimljivima.

Pixabay
 

Lav

Lav je znak koji predstavlja težnju i goruću želju za obožavanjem. Može sanjati o drugima zbog potrebe za pažnjom i uvažavanjem, zbog čega se mogu osećati podcenjenima u svojoj trenutnoj vezi. U želji da budu u centru pažnje, lako mogu da se prepuste fantaziji o drugima dok su u vezi.

Pixabay
 

Strelac

Zbog svoje ekstrovertnosti, Strelčevi će verojatno maštati o nekom drugom osim o svojim partnerima. Njihova nezavisnost i intenzivna žudnja mogu da nateraju da deluju u skladu sa svojim fantazijama, jer ih pokreće avanturistička priroda. Iracionalni su u svojim fantazijama i uvek čine odvažna dela.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike