Poker fejs: Četiri znaka Zodijaka koja je nemoguće pročitati

13.03.2023

15:11

0

Autor: K. O.

Ako postoji pobednik u ovoj igri pokera, to su Blizanci

Poker fejs: Četiri znaka Zodijaka koja je nemoguće pročitati
Copyright Profimedia

Čuli ste za ovu frazu, a jedna pesma Lejdi Gage zove se upravo tako. Ali šta je zapravo "pokeraško lice"?

To je izraz lica koji namestimo kada ne želimo da damo nikakav vizuelni znak o tome šta se dešava u nama – bez emocija, bez nagoveštaja, bez traga. Pokeraško lice je lice koje usvajaju igrači pokera da ne pokazuju bilo kakav znak kakve karte imaju u svojim rukama.

Nekima od nas je u prirodi skrivanje svojih osećanja i misli, dok drugi nose svoja srca na izvolte i pokazuju svetu tačno ono što im je na umu. 

Dugoročno gledano, radi se o ranjivosti i ljudima koji žele što bolje da zaštite svoje krhko unutrašnje biće jer ne žele da budu povređeni, iskorišćeni, izmanipulisani.

To je svakako nešto što znakovi zodijaka koje je teško čitati imaju u nauci, posebno u astrologiji. Ali poker lice je bezizražajan, bezizražajan izgled koji nosimo kada ne To je da im lice bude teško za čitanje.

Oni koji nose "poker face" — nečitljivu masku koja deklariše njihovo prisustvo, ali ne i njihovu posvećenost — su ljudi koje je nemoguće pročitati. Biti težak za čitanje je talenat, i obično je rođen iz bola.

Unsplash
 

Prema Zodijaku postoji četiri horoskopska znaka koje nije lako pročitati.

Znaci Zodijaka koji se teško čitaju

1. Vodolija (20. januar - 18. februar)

U slučaju Vodolije, već unapred treba znati da je ovaj znak jedan od najhladnijih i možda najokrutnijih znakova. Dok bi neko mogao da stavi pokeraško lice da odvrati emocije, Vodolija ima vrlo malo emocija da pokaže. Njima je prilično lako da ignorišu bilo kakav instinkt kada reaguju. Vodolija je hladna, nečitljiva, neprijateljska i povučena.

2. Jarac (22. decembar - 19. januar)

Nikada nećete moći da pročitate Jarca jer su profesionalci u kuliranju. Imuni su na neke jake emocije, a Jarac dobro funkcioniše u svetu izgrađenom od čvrstih, neemotivnih zidova. Ako želite da se nešto uradi, potreban vam je fokus i gotovo vojna preciznost; ovakav poduhvat se ne može završiti sa emocijama koje su svuda naokolo. To je prednost koju Jarac zna i koristi, pa ga je nemoguće čitati.

Profimedia
 

3. Blizanci (21. maj - 20. jun)

Od svih znakova, ne postoji niko veštiji od Blizanaca u skrivanju svake stvari koja im je na umu. Zaista nije važno šta se dešava - nikada nećete moći da pročitate lice svog prijatelja Blizanca. Oni drže sve svoje informacije u sebi, vagaju i balansiraju ono što treba da znaju i ne pokazuju znake emocija... nikada, čak i ako se zaljube. Ako postoji pobednik u ovoj igri pokera, to su Blizanci.

4. Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Recimo to ovako - Vaga vas je prevarila od samog početka. Oni se oslanjaju na reputaciju "finog momka" dok ih ne pitate nešto lično. Vaga ne voli da odaje lične podatke i da bi izbegla konfrontaciju (Vagin smrtni strah) pokazaće vam tako intenzivnu hladnoću da ćete se zapitati da li su uopšte ljudi. „Dobar momak“ koji je Vaga je lažnjak, zbog čega ih je nemoguće pročitati, piše YourTango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike