Horoskop za oktobar

07.10.2020

19:00 >> 13:47

0

Kreće dramatično, od prvog dana, zbog punog Meseca u znaku Ovna

Horoskop za oktobar
Copyright profimedia-0137205631

OVAN

Saturn, koji je u direktnom hodu, čisti sve pred sobom. U ovom mesecu biće promena statusa veze: neke će se okončati a neki će odlučiti da započnu zajednički život i da uđu brak. Sukobi će biti oko prošlosti, vernosti, novca i troškova. Slobodni Ovnovi neće imati uspeha u traženju partnera.

Ovnovima će ovog meseca probleme zadavati nadređene osobe i često nećete moći da kontrolišete situaciju. U drugoj polovini meseca ne donosite ishitrene odluke jer će ovo biti veoma stresan period za vas. Mnogi će dati ili dobiti otkaz čime se dodatno komplikuje finansijska situacija.

Pripazite na zube, grlo i sinuse. Odmarajte se i redovno jedite kako biste izbegli meteoropatske reakcije.

BIK

Dosta nervoze biće prisutno u partnerskim odnosima pa je poželjno da oboje nađete način da se prilagodite i rešite probleme koje vučete iz prošlosti. Stabilnim vezama to neće naškoditi, ali oni koji su u labilnim vezama imaće poprilično štete. Slobodni Bikovi neće tokom oktobra lako naći pravog partnera za sebe, sve će to biti nestabilne i kratkotrajne veze.

Ni situacija na poslu neće biti sjajna. Bićete provocirani ali i vi ćete izazivati negativnu energiju. Potrudite se da se prilagodite situtucije jer će sve poprimiti mirniji tok u drugoj polovini meseca.

Kako ćete imati dosta stresnih situacija, mučiće vas nesanica i stomak.

BLIZANCI

Već nekoliko dana su prisutne trzavice između vas i partnera. Mnogo toga ste rešili ali izgleda vrlo površno. Komunikacija je najveći problem i morate uložiti mnogo vremena kako biste pronašli zajedničko rešenje. Samo budite strpljivi i sve će se rešiti jer imate zajednički interes. Slobodni Bikovi će flertovati, imati avanturice ali neće uploviti u dužu vezu.

Blizanci ulaze u zahtevan poslovni period pun neprijatnih promena i nervoze što će dovesti do grešaka i propusta. Moraćete da se posvetite papirologiji i jurićete rokove. Iako će vam finansije biti stabilne, troškovi će biti uvećani.

Ovog meseca biće vam oslabljen imunitet i imaćete problema sa pritiskom, upalama i infekcijama.

RAK

Saturn upravlja vašim ljubavnim životom i kod nekih će to dovesti do okončanja veze a kod nekih će se odnosi stabilizovati iako će i to biti komplikovano. Biće mnogo rasprava i sumnji u vernost. Slobodne Rakove očekuje dosta dešavanja na polju ljubavi ali neće pronaći stabilnu vezu.

Dosta promena vas očekuje i na poslu i ništa neće ići lako, ali ćete rezultat svog truda i napora videti krajem godine. Imaćete problem u komunikaciji sa saradnicima ili ako ste privatnik – pojačane probleme sa klijentima.

Obratite pažnju na urinarni trakt, kičmu, zglobove a dame na reproduktivne organe.

LAV

Komunikacija će i kod vas biti problem i sa partnerom ćete se razmimoilaziti u mnogim pitanjima. Problemi će se samo pojačavati tokom meseca a najviše zato što ćete biti skloni prikrivanju, kriticizmu i manipulacijom. Bračni partneri će se najviše raspravljati zbog finansija i mlađih članova porodice. Slobodne Lavove očekuju zanimljiva poznanstva i dešavanja.

Pomak se očekuje na polju finansija a na poslu bi bilo lepo da poštujete kolege. Potrudite se da imate što korektinije odnose sa nadređenima.

Ponestaje vam snage pa je potrebno da opustite duh i telo. Šetajte, vežbajte, odmarajte se i opuštajte.

DEVICA

Prva polovina meseca može doneti komplikovane situacije koje mogu proisteći iz vaše nervoze i sumnjičavosti i koje ćete u ostatku perioda rešavati, nadam se, uspešno. Stalno ćete preispitivati sve, i sebe i partnera i kopati po prošlosti. Raspoloženje će vam biti promenljivo ali će partner znati da izađe na kraj sa vama. Slobodne Device će začeprkati po prošlosti i konačno će staviti tačku na to.

Oktobar vam donosi mnogo poslovnih aktivnosti i neke će biti veoma uspešne iako ćete biti pod stresom. Tokom ovog meseca ćete napraviti red među poslovnim kontaktima. Zbog mnogo posla i žurbe, postoji mogućnost da se naprave greške.

Mučiće vas stomak i zato pripazite na ishranu. Naročito budite oprezni u saobraćaju a dame bi trebalo da posete ginekologa.

Pixabay

VAGA

Iako su vaša očekivanja velika, mnogo toga će ostati neispunjeno. Budite racionalni i praktični u vezi, promenite svoja očekivanja i pristup partneru. Pokušajte da ga razumete i podržite jer je pod velikim opterećenjem. Postoji mogućnost da se neke veze i brakovi u ovom periodu okončaju. Slobodne Vage će krajem meseca dobiti na snazi i samopouzdanju.

Ovo nije period kada ćete dobiti priznanja koja svakako zaslužujete. Samo nastavite da radite kao do sada i doći će vreme kada će to biti nagrađeno. Nervoza će biti između vas i saradnika pa se potrudite da se prilagodite. Imaćete dosta novca ali i dosta troškova.

Mučiće vas bešika i stomak. Odmarajte se i relaksirajte kroz umerenu fizičku aktivnost.

ŠKORPIJA

Pokazujete nesigurnost na ljubavnom polju iako ste emocionalno povezani sa partnerom ali imate sve manje vremena za njega. Ipak, tokom ovog meseca imaćete mnogo momenata za pamćenje. Potrudite se da negde zajedno otputujete ili bar otiđite na izlet. Slobodne Škorpije imaće prilika ali neće biti opuštene kako bi uplovile u vezu.

U poslu će sve ići po prinicipu „kreni-stani“. Biće tu svega: odlično urađenih poslova, ali i grešaka, nervoze, svađe.  Ipak, ćete dobro plivati i ostavariti dobre poslovne rezultate.

Tokom ovog meseca bićete skloni povredama i imaćete manje energije nego obično.

STRELAC

Sve ste bolje raspoloženi, vraća vam se optimizam i entuzijazam. Imate mnogo posla ali nekako izlazite na kraj. Zato vam partner odmerava svaki korak i svaku reč i čeka samo priliku da vas iskritikuje. Slobodnim Strelčevima će se u životu ponovo pojaviti neko iz prošlosti.

Ovog meseca pokažite koliko ste sazreli i upotrebite racionalnost i praktičnost. Znatno ćete poboljšati finansije čime ćete naplatiti svoj trud.

Vodite računa o ishrani i više odmarajte. Možda će vas mučiti nesanica.

JARAC

Jarčevi tačno znaju u čemu je problem i samo od njih zavisi da li će to biti sređeno ili ne. Samo im je potrebna snaga i strpljenje. Budete li ozbiljni, mesec će se uspešno završiti. Slobodni Jarčevi ne treba puno da razmišljaju jer im se pojavila osoba uz koju će naći emotivnu stabilnost.

Dobar poslovni mesec je pred vama iako neće biti niti lagan niti opušten. Imaćete dobre poslovne poteze i sve ćete to dobro naplatiti. Javiće vam se i neke osobe sa kojima niste finalizovali poslovni projekat.

Upale, infekcije, urogenitalni problemi. Jarčevi će imati problema sa kostima, mišićima i zglobovima.

VODOLIJA

Sa partnerom nećete imati baš najbolju komunikaciju, neće biti svađa ali će biti dosta hladnoće i uzdržanosti u odnosima. Previše ste kruti i zahtevni, sve shvatate lično ali ni voljena osoba ne ume da se postavi na pravi način. Sujetu morate oboje da ostavite po strani. Kod slobodnih Vodolija vlada opšta zbrka, ne znaju ni da li su u vezi, dolaziće novi, vraćaće se bivši…

Imaćete dosta posla i puno stresa, haotičnih momenata, tenzija među saradnicima i šefovima, puno grešaka i propusta. Biće novca ali ne puno.

Problemi sa zubima, grlom, sinusima, glavoboljama, meteoropatske reakcije. Zbog stresa ćete imati problema sa spavanjem.

RIBE

Komunikacija sa voljenom osobom će biti puna nerazumevanja i tenzija iako se čvrsto držite jedno za drugo. Ne donosite odluke na prečac, odmeravajte reči i ne reagujte naglo. Slobodne Ribe će imati dosta zanimljivih susreta i prilika.

Biće ovo prilično dobar poslovni mesec za vas iako će biti naporan. Imaćete dosta tenzija i pritisaka i malo vremena za sve obaveze.

Nervoza, ishrana i nedostatak odmora su vam najveći zdravstveni problemi. Posvetite se više očuvanju svog zdravlja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike