Ova 3 znaka Zodijaka da se pripaze od srljanja i grešaka

04.02.2023

12:20

0

Pun mesec u Lavu dolazi 5. februara 2023. godine i, prema tvrdnjama astro-stručnjaka, donosi vibracije srca, ljubavi i poverenja

Ova 3 znaka Zodijaka da se pripaze od srljanja i grešaka
ljutnja - Copyright Profimedia

Lav se često vezuje za kraljevske osobe i manire, glamur i scenu. Lav je ponosna energija koja nas ohrabruje da kroz život koračamo sa samopouzdanjem.

Pun mesec u februaru se naziva i „snežni“, jer su ga stari farmeri nekada tako zvali na osnovu perioda godine u kojem se događao. Snežni Mesec je dobio naziv zbog tipičnih, snežnih padavina koje se događaju u februaru. Smatralo se da tokom februara sneg pada više nego bilo kojeg drugog meseca, pa je dobio naziv snežni Mesec.

Pun mesec u Lavu najviše će uticati na Lavove, Škorpije, Bikove i Vodolije.

Pixabay
 

Bik

Pun Mesec dogodiće se u vašem četvrtom polju doma i porodice. Ukazuje na pojačanu brigu za najbliže i moguće komplikacije sa stanom. Jedna osoba iz porodice će vam zadati dosta problema i nije isključeno da će biti rasprava. Pojedini pripadnici vašeg znaka će razmišljati o selidbi.

Pixabay
 

Lav

Snežni Mesec u vašem znaku donosi vam pojačane ambicije i potrebu da promenite život. Ipak, sa odlukama treba biti oprezan, naoročito nekoliko dana pre i posle punog Mesec kako ne biste napravili grešku. Bićete emotivni, ranjivi i mnogi će vam ići na živce.

Pixabay
 

Škorpija

Snežni Mesec dogodiće se u polju vaše karijere. Zbog toga će tenzije biti pojačane, a poželećete da menjate posao ili profesiju. U svakom slučaju burno ćete reagovati na događaj za koji ćete čuti na radnom mestu i te promene će vam teško pasti.

Pixabay
 

Vodolija

Pun Mesec u polju partnerstva donosi vam krizu u braku. Partner će vam zamerati da mu ne posvećujete dovoljno pažnje, a vaše razlike će biti sve uočljivije.

Probajte da napravite kompromis između želja i stvarnosti. Ukoliko imate poslovnog partnera, treba da se pripremite za potencijalnu krizu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike