2021.godina – godina ljubavi

04.10.2020

17:00 >> 16:36

0

Autor: A.G.

Koji horoskopski znaci će imati najviše sreće u ljubavi

2021.godina – godina ljubavi
Copyright Profimedia

Vaga

Što se tiče ljubavi, Vage očekuje godina puna uspona i padova. Vage će se otvoriti mnogim ljudima te će slaviti život, ići na putovanja i kratke izlete. Nastajaće nova prijateljstva, ali i puno više od toga. Ako Vaga već ima partnera, šanse za korak dalje su u 2021. godini jako velike. Dakle, moguće je venčanje ili zajednički život. Kod Vaga koje su solo je vreme da nekoga upoznaju.

Bik

I Bikovi će sledeće godine dobiti puno prijatelja, ali će se ipak malo suzdržavati. Osim toga, može doći do nekih napetosti u februaru, junu, krajem septembra i početkom oktobra. Trebalo bi da izbegavate nesporazume. U martu i aprilu bikovi će uživati u ljubavi. Međutim, u maju ćete se možda razočarati, ali ako se koncentrišete na to da ostanete otvoreni, očekuju vas dalja intenzivna druženja i poznanstva. Posebno će vatreno biti s jednom osobom koja je rođena u znaku Raka.

Profimedia

Blizanci

Horoskop Blizanaca za 2021. uglavnom je prožet novim susretima. Međutim, svakodnevni stres bi se češće mogao pojavljivati i stajati na putu. Zbog toga pripazite na nesporazume, a posebno početkom februara, u julu i u oktobru. Moglo bi ih biti zbog loše komunikacije. Premda će vam ljubavni život biti dobar početkom godine, kasnije se može zakomplikovati. Solo Blizanci će još neko vreme ostati solo. Nakon te faze, velike su šanse za romantičnu vezu. Blizanci će se tada toliko dobro osećati da će razmišljati o venčanju.

Kakve promene u životu da očekujemo za vreme mladog Meseca

Strelac

Hrabrost i znatiželja pobrinuće se da će se Strelac sledeće godine približiti čak i osobama kojima se inače ne bi usudio prići. Za solo Strelčeve  godina će započeti strastvenim poznanstvom. Zauzeti strelčevi će početkom godine provoditi puno vremena s partnerom i uživati u intimi u dvoje. Međutim, 2021. godina bi i za pripadnike ovog znaka mogla biti godina nesporazuma s partnerom.

Vodolija

U porodici Vodolija može doći do napetosti i to posebno u februaru, junu, novembru i decembru. S druge strane, u ostalim mesecima ovaj znak može računati na snažna prijateljstva i podršku. Romantične veze takođe su vrlo izgledne. Solo Vodolije mogu se radovati sjajnim izlascima i novim poznanstvima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike