Neko je rođeni diktator, a neko će vam, ako ga izneverite, poslužiti hladnu osvetu - Koliko znaci Zodijaka mogu biti opasni?

06.01.2023

12:06

0

Autor: 24sedam

Saznajte koji znaci vole da budu sigurni da ko god im je učinio nepravdu nauči lekciju

Neko je rođeni diktator, a neko će vam, ako ga izneverite, poslužiti hladnu osvetu - Koliko znaci Zodijaka mogu biti opasni?
Koliko horoskopski znaci mogu biti opasni - Copyright Profimedia

Ovan

Ovan eksplodira ako se isprovocira. Ako se oseti ugroženim, pretiće neprijatelju, ali na sreću, retko reaguje. To je metoda zastrašivanja onoga ko ga razljuti. Može naneti nesvesno mnogo štete, i u svakom slučaju nije neko koga želite za neprijatelja. Ima dobru dušu i nikada ne napada bez razloga.

Bik

Bik je jedan od najljubaznijih znakova. Moraćete jako da se potrudite da ga naljutite. Čak i kad je izazvan, neće imati želju da vas povredi. Bik će vas naučiti lekciju ili dve, posredno, bez da neko zna, ako je povređen i sve zavisi od situacije u kojoj se nalazite. Međutim, ako se kojim slučajem slomila baš stolica na koju ste imali nameru da sednete, verovtano je to delo besnog Bika.

Profimedia
 

Blizanci

Najtačnija definicija ovog znaka je da ima dva lica. Lako može imati i dobru i lošu, ali i najgoru stranu. Zato će tamna strana Blizanca delovati kao tipični prijatelj/neprijatelj koji će vas u na kraju izdati. Ako ga izazovete, sposoban je da bude lažljivac i manipulator, do tačke kada više ne znate ko je uopšte on.

Rak

Rak je po definiciji vrlo povučen znak. Nikad ne znate šta možete očekivati ​​od njega. Osim toga, kako bi stvari bile teže, takođe je vrlo nestabilan. Može biti kontradiktoran u mnogim prilikama i zato je jedan od najstrašnijih neprijatelja na svetu. Ne znate šta možete očekivati ​​od njega, jer mu je um nepostojan, može vam postati neprijatelj bez da to shvatite. Međutim, nije od onih koji će napasti, osim ako ga jako ne povredite.

Profimedia
 

Lav

Kada govorimo o Lavu govorimo o znaku moći, ambicije, tiranije i svega povezanog s tim. Lav je rođeni diktator. To ne iznenađuje, jer voli da bude vođa u većini situacija. Najgora strana mu je to što želi nadmoć u svakoj situaciji u kojoj se nalazi. Najbolje što možete učiniti u životu je da ne steknete Lava za neprijatelja, jer ćete se naći usred rata za vlast.

Devica

Device su analitične i kalkulativne, tako da postoji vrlo malo stvari koje ih mogu iznenaditi. Zato je vrlo teško slomiti srce Device ili je na bilo koji drugi način povrediti. Ona analizira sve, zna šta će se dogoditi pre nego što se to dogodi i reagira unapred. Ako pokušate da je povredite, najverovatnije će odmah reagovati. Možete čak i upasti u zamku zbog njene sposobnosti za analizu.

Pixabay
 

Vaga

Niko nije uravnoteženiji od Vage. Zato, ako vas mrzi, ona će vas obavestiti i oprostiće vam to. Ne mogu sebi da priušte da mrze, jer im to uzrokuje neravnotežu. Međutim, njihove reči mogu delovati poput britve i mogu raniti vaše srce zauvek. Nemojte im dati razloga da vas mrze.

Škorpion

Šta možete očekivati ​​od bića koja je mešavina ose, pauka, raka i noćne more... Ako ne želite da vas Škorpion ugrize, ne zezajte se s njim. Ovo je znak Zodijaka koji ima vrlo jasan život. On je odlučan i savršeno zna kako će zastrašiti svoje prijatelje … i neprijatelje. Ako steknete Škorpiona za neprijatelja, bolje je da se nikad više ne pojavite ispred njega. On je osoba koja nikad ne oprašta. Ako jednom uprskate, on će vas zauvek podsećati na to. Učiniće da patite i neće mu biti žao.

Pixabay
 

Strelac

Strelac je često osvetoljubiv. Međutim, nakon što se razljuti, zaboraviće sve i nastaviti sa svojim životom. Ne brine previše za nekoga ko više nije deo njegovog života. Iako se može činiti da se zbog toga drugi ne mogu previše pouzdati u osobu rođenu u ovom znaku, morate znati da ona može biti vrlo ekscentrična i nikada nećete znati kada će se osvetiti.

Jarac

Jarčevi su obično mirni, iako vrlo ponosni. Oni su vrlo fokusirani na svoj svet i nije lako imati Jarca za neprijatelja. Neće želeti da vam naudi, ali će štititi svoj prostor i svoju čast na svaki mogući način. Osvetiće vam se na strašan način iskorišćavanjem vaše slabe tačke, tako da vas boli što je više moguće. 

Profimedia
 

Vodolija

Vodolija je po definiciji vrlo mrzovoljna osoba koja je uvek u lošem raspoloženju. Ali to ne znači da je zla. Upravo suprotno. Ne pridaje mnogo značaja stvarima niti se previše brine ako joj neko našteti. Ona jednostavno nastavlja sa svojim životom. Nećete imati pristup njenom životu i ona će vam to jasno pokazati.

Riba

Riba je znak koji ima visoko razvijen emocionalni život. Slažu se s drugima, osetljivi su i mirni. Emocije su im vrlo važne i ne želite im ni na koji način nauditi. Ali iza zatvorenih vrata, Ribe mogu biti vrlo zlobne. Oni su tihe i pretrpane su svojom ljutnjom. Ako ste ih povredili, one će vam vratiti u potpuno neočekivanom trenutku i na vrlo loš pa čak i sadistički način, piše Atma.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike