Svakome od nas smeši se jedan težak mesec u 2023. godini, astrolozi otkrivaju koji

03.01.2023

12:04

0

Autor: 24sedam

Saznajte u kom delu godine je najbolje odmoriti od svega, a kada je pravo vreme da zablistate

Svakome od nas smeši se jedan težak mesec u 2023. godini, astrolozi otkrivaju koji
Najteži meseci u godini - Copyright Profimedia

Svaka godina donosi brojne uspone i padove, a zvezde ne donose uvek blagoslov. Bez obzira na vaš horoskopski znak, postoji određeni deo godine kada imate osećaj da vas prati kišni oblak iz kojeg pada nesreća.

Ali, samo zato što sreća nije uvek na vašoj strani, ne znači da je sve osuđeno na propast. Astrolog Lisa Stardust je za Best Life Online otkrila koji su najnesrećniji meseci za svaki horoskopski znak.

OVAN : OKTOBAR

Dragi Ovnovi, ova je godina prepuna uspona i padova! Vaš lični i profesionalni život izrazito je komplikovan, ali postoji veliki potencijal za rast.

Prva polovina godine obećava finansijsko obilje i promene u karijeri, ali postoji i mogućnost za neočekivane prepreke koje će se pojaviti tokom oktobra. Pripremite se za vesti koje bi vam mogle privremeno preusmeriti planove.

BIK : APRIL

Godina će vas vratiti na pravi put što se tiče profesionalnog života, ali neće proći bez nekoliko prepreka na putu. Postoji mnoštvo nade i potencijala na horizontu dok pomračenja u vašem znaku privode kraju probleme koji vas muče.

Ipak, tri od četiri retrogradna Merkura ove godine se događaju u zemljanim znakovima, uključujući i jednu retrogradnost tokom većeg dela aprila u vašem znaku. Tako da, očekujte da se komunikacija zakomplikuje dok se prilagođavate novom životnom stilu.

Profimedia
 

BLIZANAC : NOVEMBAR

Stvari vam se ove godine pokreću brzinom svetlosti! Između zaposlenog društvenog života i unutrašnjeg kruga ljudi koji se brzo menja, moglo bi vam biti teško da dođete do vazduha. Iako inače uživate u haosu, važno je da ne zanemarite svoje potrebe i granice.

Zapravo, postoji velika mogućnost da će vas preopterećenost odnosno burn-out sindrom zateći u novembru kada pun mesec u vašem znaku napokon na površinu izvuče sve zarobljene emocije.

RAK : DECEMBAR

Nova godina donosi mnoštvo mogućnosti za vas. Teško je reći da ćete imati neki zaista loš mesec jer ste jedan od najsrećnijih znakova za 2023. Prva polovina godine je odlično vreme da promenite način života i zbližite se s voljenom osobom. Letnji meseci doneće mnoštvo prilika za finansijski uspeh i profesionalni rast, posebno tokom avgusta.

Svejedno, kraj godine će biti emotivan dok se prisećate svega što ste postigli i to bi vas moglo naterati da se povučete u svoju školjku do 2024.

Profimedia
 

LAV : FEBRUAR

Imaćete čemu da se radujete ove godine. Veza vam se zagreva i postoji mogućnost da s jednom posebnom osobom napravite nešto ozbiljno. Ali, imate dva perioda koji će testirati snagu i saosećajnost u vašoj vezi. Prvi i najjači stiže već u februaru dok se drugi sprema na leto.

Februar bi vam mogao biti težak mesec jer Venera ulazi u Ovna i utiče na to da neki stari osećaji ponosa isplivaju na površinu. Tu je i pun mesec u Lavu koji otvara vrata bivšem partneru da vam se ušunja u život polovinom februara meseca.

DEVICA : AVGUST

2022. godina bila vam je prilično loša godina, ali srećom, ova izgleda dosta mirnije. Rani zimski meseci odlično su vreme da stvorite planove za čitavu godinu.

I možda bolje da krenete što pre jer vam se spremaju tri retrogradna Merkura u zemljanim znakovima koja će vas izbaciti iz takta. Najviše stresan biće avgust jer je tada retrogradni Merkur baš u vašem znaku i sve će se nekako zaustaviti. Naglo.

Profimedia
 

VAGA : SEPTEMBAR

Godina će vam biti stresna! Ravnoteža vam je jedna od najvažnijih životnih stavki, a 2023. obećava da će vam sve preokrenuti naglavačke. Možete očekivati relativno miran i plodan početak godine, pogotovo po pitanju karijere i finansija.

Ali, postoji mogućnost da zagrizete više nego što možete i onda ćete do leta doživeti kompletni sudar. Ako ne budete oprezni, pun mesec u Ovnu tokom septembra, napokon će vas naterati da se suočite sa situacijama tako da prođete kroz njih glavom.

ŠKORPION : MAJ

Sprema vam se velika godina pa budite spremni na mnoštvo zavoja. Pomračenja su vas poslednje dve godine činile nervoznima što će se ove godine napokon završiti i skloniti vam pritisak s leđa.

Iako će vas cela 2023. pokušati pogoditi različitim lopticama, maj bi vam mogao biti najviše haotičan od svih meseci.

Profimedia
 

STRELAC : JUL

Čeka vas mnoštvo ličnog rasta i uspeha, ali prvo se morate suočiti sa realnošću. Većinu vremena relativno ste bezbrižna i optimistična osoba, ali u poslednje vreme sa sobom nosite teško breme.

Kraj godine vam izgleda svetlo, ali situacija će se zagrejati tokom letnjih vrućina.

Najnesrećnije razdoblje za Strelca je jul jer je Venera retrogradna u Lavu pa će uticati na ljubavne odnose. Finansije bi takođe mogle biti na udaru pa izbegavajte preterana trošenja i okrenite se uštedi.

JARAC : JANUAR

Imaćete mnoštvo toga na tacni ove godine.

2023. će vam nažalost početi s retrogradnim Marsom koji će doneti negativnu atmosferu tokom vašeg rođendana i totalno vas demotivisati. Plus, osećaćete se totalno mutno i nekako nemo dok se približava februar.

Usporite i izbegavajte velike odluke tokom januara ako je moguće. Srećom, kada se Merkur preseli sredinom meseca, dolazi vreme da Jarac krene dalje.

Profimedia
 

VODOLIJA: JUN

Jeste li spremni za malčice pomešanih signala? Početak godine biće vam mirno more jer su zvezde poređane u vašu korist oko vašeg rođendana. Možete očekivati snene i romantične vibracije zbog čega ćete se osećati otvoreno i ranjivo.

Saturn će otići iz vašeg znaka u martu, ali njegova retrogradnost u junu stvoriće vam neočekivane probleme.

Pun mesec u Strelcu kombinovan s vladajućom planetom Saturnom koji postaje retrogradan, znači da će vam osećaji biti zamagljeni u ovom delu godine.

RIBE : MART

2023. je jedna od onih godina koja će vas najviše izazvati, ali dugoročno gledano i najviše vam pomoći. Mesec mart biće početak nečeg totalno transformirajućeg.

Kada Saturn, planeta karme i discipline uđe u vaš znak, doći će do prilike za ličnu refleksiju i rast. Ovaj krug će trajati čak tri godine, ali Ribama će najteže pasti prvi mesec.

Mart će biti najsrećniji i najnesrećniji mesec za Ribe zahvaljujući Saturnu koji započinje svoje putovanje u njihovom znaku. Tranzicija će prvo biti teška, ali kada se energija te planete jednom smiri, 2023. će zapravo biti obećavajuća za Ribe.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike