Horoskopski znakovi koji imaju najmanje šanse za brak

05.10.2020

18:00 >> 14:46

0

Autor: A.G.

Ljubav zapisana u zvezdama

Horoskopski znakovi koji imaju najmanje šanse za brak
Profimedia

Neki se plaše obaveze, neki previše vole svoju slobodu, a neki su u strahu da će biti izdvojeni.

Nekoga ideja o doživotnoj obavezi plaši, neki ulaze u brak jako mladi, pa kasnije shvate da nisu jedno za drugo, a ako je verovati astrolozima, horoskopski znak u kojem su neki rođeni vrlo ima veze sa tim što se nikad ne venčaju.

Kako prenosi Your Tango, oni rođeni u znaku Blizanaca često menjaju osećanja, pa su tako zabrinuti da će se isto dogoditi kada stupe u brak. Ponekad pomisle da bi mogli to učiniti, ali vrlo brzo se predomisle i izbegavaju tu temu u razgovorima. Isto tako, svesni su sami sebe, pa brinu da će sve završiti razvodom, jer će drugoj osobi biti teško da se nose sa njima.

Najbolje supruge prema horoskopskom znaku

Strelčevima je teško zamisliti sebe u braku jer smatraju da će tako izgubiti svoju slobodu. Jako su nezavisni i vole opuštene veze, bez puno pritisaka, posebno na temu braka. Fokusirani su na sebe, svoje potrebe, interese i ciljeve – pogotovo u mladosti.

Vodolije se plaše da će biti povređene i slomljenog srca, pa im ulazak u brak nije neka želja. Teško se otvaraju, pa brinu da neće pronaći osobu koja će ih razumeti.

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nezavisne.com