Četiri horoskopska znaka bije glas da su grozni muževi

23.12.2020

13:30 >> 15:18

0

Neki imaju težak karakter a neki su preterano ljubomorni

Četiri horoskopska znaka bije glas da su grozni muževi
Copyright Pixabay

Astrolozi su izdvojili četiri horoskopska znaka sa kojima treba biti na oprezu ukoliko želite da im kažete DA. Ali sve ovo uzmite uslovno jer možda idealnog supruga nađete u nekom od ovih zodijačkih znakova.

Rak

Pročitajte i ovo:
Brak sa Rakom nije ni jednostavan ni lak. Ono što pokazuju je u suprotnosti sa onim što osećaju. Veliki su emotivci ali to nikako ne žele da pokažu i prilično to uverljivo prikrivaju. Deluju hladno i ravnodušno a u sebi kipte. Brak sa njima je težak jer se stalno morate truditi da proniknete u njihova osećanja, šta stvarno misle i osećaju a kako to pokazuju. Uz to, vole dosta vremena da provode kod kuće a tada su prilično naporni – stalno nešto prigovaraju i sve im smeta.

Škorpije

Ovaj horoskopski znak uvek voli da bude vođa, pa je takav i u braku. Ako vam ta uloga odgovara, dok god u njemu vidite zaštitnika i onoga ko se za sve pita i o svemu odlučuje, neće biti nikakvih problema. Škorpije ne vole da žena bude uspešnija od njih i traže partnerku koja će biti u njegovoj senci. Posesivni su i znaju da prave ljubomorne scene, sa i bez povoda. Neugodne situacije sa porodicom, prijateljima i komšijama su česte. Iako su skloni ljubomori, ne vide ništa loše u tome da flertuju sa svakom ženom.

Devica

Analitična Devica je uvek kritična, svemu nalazi mane i teško joj je udovoljiti. I kod izbora partnera muška Devica je veoma izbirljiva. Od supruge zahteva savršen red u kući i jako ga nerviraju razbacane stvari. Kritični su i prema deci i veoma hladni i hiroviti. S druge strane, oni su verni i retko se odlučuju za preljubu.

Pixabay

Ovan

Kako su Ovnovi tvrdoglavi, nagli i impulsivni, njihova supruga mora da bude sušta suprotnost. Nju žele da impresioniraju svojom muževnošću i time što će biti njihov zaštitnik i vođa u svemu. Problemi nastaju kad supruga želi da bude ravnopravna ili možda da se nametne jačim karakterom. Ovnovi su skloni preljubi koje nisu prolaznog karaktera i to najčešće bude i uzrok razvoda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike